Un produs Blogger.

joi, aprilie 24, 2025

Pentru antinationalii care zic ca nu s-a facut nimic in Romania in ultimii ani,

8 comments

 Se lucreaza de zor pe Valea Oltului pentru a strapunge Carpatii Meridionali cu prima autostrada care va lega Transilvania de fostul Regat. In urmatorii 2 ani se finalizeaza cu fonduri europene tronsoanele Boita-Cornetu, Cornetu-Tigveni si Tigveni-Curtea de Arges din Autostrada Sibiu-Pitesti. Sectorul Pitesti - Curtea de Arges este partial dat in functiune. 

La sfarsitul anului viitor se va circula,  pe autostrada, de la Bucuresti la Tigveni-jud Arges si de acolo, temporar, pana se finalizeaza. sectoarele 2 si 3 amintite mai sus,  inca  25 de km pe drum obisnuit pana la Rm Valcea. Dealul Negru dintre Pitesti si Rm Valcea va ramane o amintire urata pentru conducatorii auto, alaturi de amintirea placuta de la Popasul Dedulesti, cu celebrii mititei. 

Concomitent se lucreaza si la Autostrada Unirii care traverseaza  Carpatii Rasariteni, pentru a lega Tg-Mures de Iasi si mai departe, prin Ungheni, de Chisinau.

Se va finaliza si chinuita Autostrada a Transilvaniei, care ar fi fost gata inca din anul 2012, daca niste trogloditi nu-l votau ca presedinte pe intrigantul neamului la alegerile din decembrie 2004. 10 ani mai tarziu, in 2014, fostul administrator, Huhu Rezea, sustinea alegerea lui Victor Ponta, dar rezervistii de atunci, pacaliti de contrapropaganda sorosista si de diversiunea  antipesede cu votul din Diaspora, au votat masiv, ca si restul romanilor,  cu Werner Iohannis, minoritar neamt.

Acum se repeta diversiunile din anii 2004, 2009, 2014 si 2019 cu acelasi slogan anti PeSeDe, parca-l auzim pe Werner, de data aceasta lansat de pe Doby-Tok cu un mesaj... zis patriotic, dar comunistoid, care neaga tot ce s-a facut bun in Romania ultimilor 35 de ani. Nu-ti vine sa crezi ca rezervistii cu plete albe se lasa dusi de nas de niste puștani, influenceri antieuropeni pe retelele sociale, si uita si ce au trait/facut si ei bun in aceasta tara. 

De fiecare data cand s-a votat intr-o maniera de fronda  impotriva social democratilor, tara a ajuns pe mana unor aventurieri politici de tipul Basescu, Boc, Ungureanu, Cîțu,  care au dus tara in crize economice, fiind nevoie de  revenirea PSD la putere pentru a repara ce se mai putea. 

Vom suporta si acum repatabila povara? 

Nu poti sa aduci in fruntea statului un ins indezirabil in 2 state vecine, cu apucaturi de ultrasi, batausi cu jandarmii,  de pe stadioanele de fotbal, din cauza carora echipa nationala a jucat cateva partide cu portile inchise.

Fiti oameni rationali!



Pe aici veti circula voi si urmasii vostri.

8 comentarii:

Pop de Ploiesti spunea...

))) ai dat-o pe Bumbesti Livezeni..? TURUL 2 INAPOI...

Calinmihaib12 spunea...

Claudiu MARIN:
..sigur că în ROMÂNIA post.. decembristă ..1889 =..s-a mai făcut .."câte ceva" în ăștia 35 de ani.. "trecuți"..!, dar cu ce.. "preț"..= SUPRA-EVALUAT..= atât în efort, muncă, rezultate și..mai ales (!). BANI.., dar.."BANI"..= supra-evaluați ..= în buzunarele, conturile și nivelul de trai..= numai al .."unora" = aflați.. la diverse .." BUTOANE..politice (dar nu numai..!)..vremelnic..!
..și , Claudiu , nu uita că.."primele cărămizi"..= cu "defecte"/"uzuri"..= luate din.."dărâmăturile" socio-politico-militare..(și altele ) folosite la "noua" construcție.. au fost: socio-politic = forțe ale STÂNGII din "FSN", "forțe" care au "creat condițiile" care =în câțiva ani: până în 1996 =au dus economia românească în prag de.. "INSOLVENȚĂ", adică a "permiselor" economice..deja devenite..ISTORIE ..= pt.."dezastrul" (afirmativ..!?) economico-politic, social, etc. = din prezent..❗

Marcell spunea...

@CM
Culmea ar fi fost să nu se și facă câte ceva. Pe lângă foarte multă furaciune.
Ai dta idee cum putea arăta România dacă nu era condusă în toți anii ăștia de incompetenți și trădători? Dacă încă nu ai fost, dă o fugă până în Polonia. În '89 erau sub noi. După ce te întorci, facem paralela și mai vorbim. Ești cel puțin la fel de jenant ca cei pe care-i admiri și slujești.

Liviutatarush spunea...

WTF???
Nume Calitate parte
POPESCU GHEORGHIŢA Reclamant
CURTEA CONSTITUŢIONALĂ A ROMÂNIEI Pârât

Şedinţe
24.04.2025
Ora estimata: 10:00
Complet: 12 F SCAF
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite capătul de cerere privind suspendarea executării actului administrativ contestat. Suspendă executarea Hotărârii Curţii Constituţionale nr. 32 din 6 decembrie 2024, până la soluţionarea definitivă a cauzei. Admite acţiunea în anulare. Anulează Hotărârea Curţii Constituţionale nr. 32 din 6 decembrie 2024. Obligă pârâta la plata cheltuielilor de judecată către reclamantă în cuantum de 70 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru. Cu drept de recurs în 5 zile de la pronunţare. Cererea de recurs se depune la Curtea de Apel Ploieşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 24.04.2025.
Document: Hotarâre 135/2025 24.04.2025
https://portal.just.ro/42/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=4200000000073609&id_inst=42

Inginerul spunea...

Când nu voi mai fi categoria cea mai batjocorită din România, atunci poate am să văd și ‚mărețele realizări’. M-au păcălit o dată, în iarnă, ajunge. Vorba aia: ‘Prima dată au fost șmecheri ei, a doua oară aș fi prost eu.’ Ce o fi după, aia e, dar mincinoșii și trădătorii trebuiesc pedepsiți. Justiție cu orice preț. Dacă e lipsă de forță de muncă, nu mai pedepsim cu închisoarea? Iar la cât pare de strânsă lupta, tare mi-e că vom conta al naibi de mult. Dacă lor nu le pasă, care au pâinea și cuțitul și ar putea să îndrepte lucrurile rapid, ok, de ce mi-ar păsa mie care am un biet vot?

Claudiu Marin spunea...

@Marcell
Culmea este ca d-ta esti intoxicat de zvonuri si date neverificate transmise de influenceri pe retelele sociale.
Nu stiu cum a fost in Polonia si in alte tari in urma cu 30 de ani, dar stiu cum era in Romania.
D-ta, intoxicat de retelele sociale, ai cam uitat cum a fost Romania.
Niciodata Romania nu a fost peste Polonia, Cehoslovacia, Ungaria, RDG ca țari socialiste. Acum, cu astia la putere pe care voi ii denigrati la comanda, Romania este foarte apropiata economic de tarile surori foste socialiste, ba pe unele le-a si depasit la PIB.
Daca eu si aproape jumatate din pensionarii militari suntem nemultumiti de pensia neactualizata, este cealalta jumatate foarte multumita. Nu este patriotic/suveranist ca pentru asta sa ne denigram tara.
@Tatarush
Iata o gafa judecatoreasca prin care asa zisul judecator si-a dat cu ciocanul in frunte si a intors-o ca la Ploiesti.

raul spunea...

Claudiule,chiar nu stii ce-am fost?Mai nene,eu nici nu vorbesc de alti europeni ,ci de turci!Astia in 90 erau in epoca medievala inca!Le duceam noi caiete,creioane,rulmenti etc!Unde sunt ei acum?Cumparam drone de la ei!Ai fost vreodata pe platforma Pipera pe vremea lui bea Nicu?Am avut prieteni care 90 si ceva ,s-au dus in Grecia si aia erau in Comuna Primitiva din pdv industrie!Noi cu cretinii care ne-au condus 35 de ani nici otel nu mai facem!Asa ca ,usor cu pianul pe scari,propaganda due!

NINO-NINO spunea...

Ah, ce binecuvântare să avem în peisajul nostru politic analiști care, cu măiestrie, conectează toate relele lumii de... evident, „troglodiții” care nu votează cum ar trebui! Este fascinant cum autostrada devenită epopee națională reapare ca argument central – ca și cum problema ar fi doar alegerea electoratului și nu 15 ani de contracte dubioase, licitații anulate și promisiuni uitate.
Cât despre „rezerviștii cu plete albe” și „puștanii influenceri” de pe rețelele sociale, probabil că România este unică în capacitatea de a transforma colaborarea intergenerațională într-un joc al acuzațiilor. Vă mulțumim pentru grija părintească și scenariile apocaliptice care ne avertizează că viitorul ar putea ajunge pe mâna unor „ultrași” sau „aventurieri politici.” Poate, în loc să ne concentrăm pe postările de pe „Doby-Tok,” ar fi mai util să ne uităm realist la ce s-a realizat în „ultimii 35 de ani” – și mai ales, la ce nu s-a realizat. Să fim sinceri: în multe alte țări, o astfel de autostradă ar fi fost gata în cinci ani.

Lăsând ironiile deoparte, domnule Claudiu Marin, știm cu toții că investițiile recente în infrastructura rutieră nu sunt rezultatul miraculos al unei clase politice eficiente. Creșterea bruscă a acestor proiecte a apărut mai degrabă pentru că România a devenit o piesă strategică pe harta NATO. Dacă americanii nu ar fi mutat baze din Turcia la Kogălniceanu sau în Polonia, probabil că încă am fi bătut drumul de la Pitești la Râmnicu Vâlcea prin dealurile copilăriei, cu oprire obligatorie la micii de la Dedulești