Un produs Blogger.

duminică, octombrie 20, 2024

Ziua Pensiilor Militare - 20 octombrie

24 comments

 

 Citiți, ca sa nu mai nege nimeni, de ce pensiile militare sunt pensii speciale si de traditie! 

Ziua Pensiilor Militare - 20 octombrie. O tradiție de 162 de ani arată faptul că Armata a stat la baza modernizării României.



24 de comentarii:

maiag spunea...

La multi ani tuturor pensiobarulor peste 75 ani.sa i ajute dumnezeu sa traiasca sa vada si sa simta dreptatea la pensii.asta inseamba viata lunga...dreptatea e departe

viorel 1067 spunea...

Poate citește și memorează și CIOLACU!!!!!!! Ciucă nu mai vrea cu PSD. Deci rămâne cum s-a stabilit de CIOLACU cu pensiile militare. Să fim sănătoși.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La multi ani tuturor pensionarilor militari romani, cu sanatate, caci de fericire nici nu poate fi vorba in contextul marilor vandalizari ale PSD asupra acestor pensii militare, distruse si inghetate de la actualizari, transformand aceasta frumoasa zi a noastra, a pensionarilor militari, intr-una trista, de doliu national si inmormantare, mai ales ca, in afara de PSD , nici un alt partid nu are tragere de inima si vointa politica sa ne ajute, AUR declarabnd deschis ca nu-i intereseaza pensiile militare, PNL mimand generos ajutorul, fara sa se zbata sa se aplice ceva concret, celelalte partide, alaturi de UDMR considerand ca nu meritam atentia acestora de a ne sprijini cu ceva, iar candidatilor la presedintie puțindu-le a hoit acest subiect! Dumnezeu sa binecuvanteze Armata si Politia romana, impreuna cu rezervitii pensionari, intr-o Romanie distrusă de catre vandalii pensiilor militare, dar a noastră in vecii vecilor, caci faurirea ei prin Unire si razboaiele de intregire s-au savarsit prin armele noastre si jertfa de sange a inaintasilor nostrii! Doamne, ajuta!
P.S.De la ANILU urare: ,,Sa dea Dumnezeu sa se majoreze pensiile militare anul acesta si tuturor sanatate si viata lunga!'' Sa ne fie intr-un ceas bun! Apăi... Cum o stiu eu ca are vorbe de duh cu har, precis se va intampla ceva bun la pensiile noastre!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am prins doua postari electorale ale lui Ciudatu, full de urari ,,de bine'' din partea a mii de militari si politisti ,,fericiti'' de pensiile lor anemice, transformandu-i postarile lăudoase intr-un adevarat abator si congelator de macră vie, la care am adaugat si eu o Rabă de 16 tone, sa hie acolo de pomana cu pohtă mare la ingurgitat, de sarbatorile de iarna, pentru toata cloaca si infectia pesedistă, care ne-au calcat in picioare si ne-au vandalizat pensiile militare! Să le hie cu saț!

Laleaua neagră spunea...

Ziua ajutorelor sociale pentru pensionari militari...

Claudiu Marin spunea...

@Lalea
Asta era denumirea peiorativa data de Dogaru pensiilor calculate contributiv. Multi pensionari au si acum in plata acele "ajutoare sociale" mai mari decat pensiile militare calculate procentual.

Leo spunea...

@Claudiu,
Nu l-am mai citit în ultimul timp , pe prietenul @Leon .
A pățit ceva ? sau este supărat pe tine ?

valy spunea...


Cornelius Flavius Ifrim,

Cum poți să spui asemenea mârșăvii că in afara de PSD , nici un alt partid nu are tragere de inimă și voință politică să ne ajute, tu nu observi că PSD - eaua a distrus în totalitate pensiile militare, ai rămas și tu urmașul comuniștilor mințind cu nerușinare.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Valy, daca nu esti băut de fericire reciteste ce am scris ca PSD

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Valy, daca nu esti băut de fericire reciteste ce am scris ca PSD ne-a distrus si vandalizat pensiile militare! Cum dracul de poti citi de la dreapta la stanga, ca arabii, sau de sus in jos, ca japonezii?!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Laptopul imi joaca feste postand fara sa ternim textul! Deci, sa fiu recitit fraza cu fraza de @Valy, dupa care sa-si ceara scuze ca m-a acuzat de pomana!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leo, camaradul @Leon e suparat doar pe mine, nu si pe blog, si nici nu mai tin minte de ce, cauza supararii adevarate si nepostarii este ca PSD l-a tradat in mod criminal, dupa ce l-a slujit cu credinta si devotament, dandu-i dreptate sa-i excluda din viata sa pe pesedisti pentru inalta tradare, distrugeri prin vandalizari, inselaciuni, minciuni si tot ce fac distrugator si acum impotriva pensiilor militare si rezervistilor, si poatre citeste asta si @Valy morocanosul!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dle Guran si Dle Fenechiu, cu tot respectul pentru domniile voastre, dar n-am mai auzit absolut de loc sa va dati de ceasul mortii pentru pensiile noastre militare, dupa ce ne-ati promis solemn si v-am crezut ca o sa ne ajutati la pensiile militare pentru a ni se majora soldele de functie si soldele de grad! Daca cititi aceste randuri, in semn de recunostinta pentru eforturile Dv va transmitem ganduri bune, succese in eforturile politice impotriva celor care se opun drepturilor noastre si va asiguram de sustinerea noastra politica, daca reusiti sa invingeti bastarzii contras! Sanatate si, succese politice deosebite!

burebista spunea...

blogul este un fel de coloana a V-a pentru urmașii comuniștilor - psd - care nu subliminal ci direct face apologia unui partid mafiot, mai parșiv decât cel comunist. Nu puneți ”botul” , că pierdeți de două ori.

Claudiu Marin spunea...

@Leo
Amicul d-tale s-a suparat dupa ce am publicat filmul in care Ciolacu se auzea spunand ca liderii rezervistilor urla pe la portile PSD.
Asa este cand are grija zaibarului si a cazanului cu tescovina. Ii urez succes pe paginile vâscului.

Pop de Ploiesti spunea...

Adevarul e ca PSD a nenorocit pensiile militare...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Delia Budeanu, 78 de ani, Dumnezeu sa o odihneasca in pace, ne-a parasit, lasandu-ne amintiri de vis despre frumusetea-i unica!... In acest context trist, care coincide si cu doliul imens de la pensiile militare, decedate din 2017, si Dumnezeu sa-si abata reînvierea asupra lor, va mai amintiti de acesti prezentatori tvr-1?: Radu Cosarca, Corneliu Rosiianu, Paul Soloc, Tudor Dorneanu, Tudor Vornicu, Sanda Taranu, Cristina Bota, Carmen Movileanu, Lia Tanțic, Mirela Atanasiu Tanasecu, etc? Uite ca Anilu mi-a redat din memorie toate aceste nume, eu uitandu-i total pe marii nostrii fosti prezentatori tv, dar ea, Anilu, fiind secretara mea n-a uitat nimic, nici macar un vers sau o strofă a poeziilor invatate in toate scolile absolvite, spre rusinea mea, care tin minte doar locurile unde fumam, ascuns ca un țobolan in pauze prin tufari, cu alti derbedeiasi chiulangii ca si mine, sau cand chiuleam cu mare placere launtrica de la cate o ora de curs, unde eram tabula rasa, dupa ce jucam fotbal pana seara tarziu in curtea scolii din apropiere si nu invatam, cu precadere la slăninoasa si gretoasa de matematică, ,,flebetea'' vietii mele, manca-o-ar Gheba si Arimescu pe franzelă!! Eheiii, ce repede ne trec vietile si tineretile, spre marea tristețe a cocoseilor nostrii pintenați si de aur, cand le-au fost vremurile glorioase spre fericirea păsăricilor roz bombon tip permis de conducere spre suprema fericire!!

Leo spunea...

@Leon,
Mai este valabilă plecarea din stația CARTEA RUSĂ din RPUBLICA CRAIOVA , via REPUBLICA TÂRGOVIȘTE pt. București , în cinstea zilei armatei ?
Vezi că și concitadinul John The first , ar cam dori......

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Claudiu Marin, eu am citit cand a scris @Leon ca, daca PSD nu ne ajuta, domnia sa si familia nu vor iesi la vot, asta implicand nevotarea PSD!

Leo spunea...

@FLAVIUS,
Până la urmă cine a fost amendat că umbla pe străzi neânmormântat , în loc să fie la GHENCEA 3 ?

VALYCA2010 spunea...

Doamne Ajută! La mulți ani !La anul poate o să avem zâmbetul pe buze!

Alkan spunea...

Pozitia corecta dar intarziata a candidatului perdant.

https://www.realitatea.net/stiri/actual/nicolae-ciuca-transeaza-problema-pensiilor-militare-sper-ca-ciolacu-sa-inteleaga_6715206bb84daf503b774bd2

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leo, aceste stafii s-au inmultit din cauza ca se apropie Halowen-ul, printre ele fiind Jiganu, Machu Pichu, Hulpea rosie si alte stafii in putrefactie din clocarie, fosti sau actuali, cei mai descarnati si cu oasele goale in zdrentele putrede fiind cei cu gradenele de gheneralisimi si cu doctoratele copy paste! Șhaormarul de Barlad sau madam Clondir de Cracovia marsaluind noaptea pe strazi si cimitire alaturi de ei intr-un alai funebru si macabru, nefiind un secret ca toti cei care au distrus pnsiile militare se afla in acest cortegiu negru si imbacsit de mirosuri de cadavre in putrefactie! Inapoia mea, satanelor!

Tudor spunea...

Eu urmaresc parcursul legilativ al Plx 450 ( sau 540) E in dezbatere publică, pe site-ul Camerei Deputaților , Termen 11.11.2024 pentru încherea dezbaterii publice și trimiterea propunerilor sau sugestiilor. Acum o zi era 37 de propuneri pentru amendamente. S-ar putea ca nici unna sa nu fie luata in considerare iar proiectul sa ramâna pentru legiferare in forma proiectului depuse de PNL. Intre 12.11.2024 - 20.11.2024 e perioada in care de deump avizele iar pe 24, daca nu ma insel dezbarerea si votare in plen.