Un produs Blogger.

marți, octombrie 22, 2024

Stabilitate decisa la nivel inalt

15 comments

 



15 comentarii:

burebista spunea...

judecata impozitării progresive, la ÎCCJ, s-a amânat pentru după alegeri ( 9 decembrie 2024). Nu-i învățăm noi să fie hoți, știu ei cum să facă !

Viorel spunea...

Ciucă a anunțat astăzi pe posturile TV că va face alianță pentru guvernare cu toate partidele de dreapta. Asta înseamnă că deja le-a promis sau are de gând să le promită 75% din ministere, secretari de stat, etc., doar să fie ajutat să ajungă Președintele României (nu a spus, dar se deduce). „Vrem să intrăm la guvernare cu toate forţele de dreapta care vor intra în Parlament”.

Viorel spunea...

Pe Ciolacu îl preocupă mai mult Clubul Steaua pentru care se zbate să joace în SuperLigă decât pensile noastre. Am avut și avem un prim ministru de nota 10.

Nemo spunea...

Dintre comenatori, vine cineva la miting?

Liviu PO spunea...

Nu mai ezitați.Votați acest OM!https://www.youtube.com/watch?v=wiqZsmAeFyM

Alexandru spunea...

Majoritatea celor care scriu pe acest blog, vin la miting!

Toma56 spunea...

Ciucă a fost întrebat, într-un videoclip postat duminică pe Facebook, despre pensiile rezerviştilor.
”Aia cu rezerviştii este legea plecată de la noi. Sper ca Ciolacu să înţeleagă să o semneze. Nu e normal să fie aşa.

Pentru că a fost o discuţie pe care am avut-o cu el de la început: bă, trebuie eliminate, nu i-am cerut altceva decât eliminarea inechităţilor din sistemul de pensii militare, pentru că nu e normal ca un om, un maior de exemplu, care a ieşit de pe o funcţie în 2011, cu unul care a ieşit în 2013, să fie o diferenţă atât de mare la număr de ani munciţi, la funcţie, la grad.

Vor fi eliminate inechitățile din pensiile militare. Sunt diferențe de ani între anii munciți
Adică e normal că este frustrant şi de neacceptat. Îl avem la Camera Deputaţilor, aşteptăm să se hotărască să îl voteze”, a explicat liderul PNL.
Sunt diferențe de bani și nu de ani la aceiași ani munciți, la grade și funcții egale trebuia să zică fostul ministru al Apărării Naționale.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Liviu Po, acel OM degeaba e bun, daca in spate nu are un partid, care sa-i puna in aplicare dorintele, mai ales in Țara oilor!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Candidatul liberal la presedintie, Nicolae Ciuca a luat lectii de la logoped si acum are logoree cursivă in precampania tv, dar nu-l aud pe nicaieri in aceste peregrinari sa pomeneasca de nedreptatile si catastrofele de la pensiile militare, la care personal a avut o contributie distrugatoare, covarsitoare, si macar in al 12 lea ceas sa-si spele pacatele de iudă si fariseu prin luari de cuvant cu promisiuni ferme, in care sa se angajeze ca rezervistilor militari li se va face dreptate la pensiile militare! Toti suntem indoiți si neincrezatori la cuvintele sale mieroase, stiind cat de periculos poate fi acest individ in dosul cuvintelor dulci, demonstrandu-ne sapte ani in sir ca surasul sau bonom si blajin de fapt a fost cea mai cumplita otrava satanică si de vipera, cu care a distrus pensiile militare ale celor iesiti in pensie dinainte de 2017, impreună cu o bandă periculoasă de slugi mafiote din Ministerul Apararii Nationale! El a girat toate crimele de la pensiile militare, prin natura functiilor detinute, refuzand nemilos, cu o mare cruzime, categoric si criminal orice actiune reparatorie la aceste pensii distruse si inghetate, sansa noastra fiind redusa la zero de a ni se mai repara vreodata nedreptatile si discriminarile, si doar ocazia asta unica de a candida la presidintie renascand sperantele, dar pentru ca in trecut a uzat de acte de banditism impotriva noastra si a pensiilor militare, acum fiind extrem de greu de crezut ca, promitandu-ne dreptate aplicata, sa se si infaptuiasca practic si legislativ, si doar si numai legiferarea totala pana la votare ar mai putea sa ne convinga de faptul ca se va savarsi aceasta minune! Dixit.

Viorel spunea...

Când e vorba despre bani și privilegiile lor se înțeleg, au timp să se adune și să voteze in corpore. De pensionarii militari îi doare în fund. Fraier este cel ce mai votează PSD sau PNL.
https://www.mediafax.ro/politic/usr-psd-si-pnl-au-respins-propunerea-de-abrogare-a-pensiilor-speciale-pentru-baronii-locali-22522185

VALYCA2010 spunea...

ciolacu o ia sub centura maxim in defavoarea lui simion si becali ce show s-a facut la alexandreasca marti seara se misca rotite tacit si or sa fie mari surprize!

Rezervistul spunea...

Nemo.....Noi venim sigur și îți rezervăm și matale un loc în autobuz dacă nu ai cu ce să vii...Ce zici...?

Marcell spunea...

@Viorel
Ciucă nu intră în turul 2. Nu are ce să promită el. pnl va face din nou alianță cu psd. Dar de pe o poziție inferioară celei de acum, corespunzătoare procentelor din alegeri. Iar asta înseamnă noaptea democrației și evoluției României. Vorbim după alegeri. Tare aș vrea să greșesc dar nu cred.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Viorel, dar Ciolacu lui Ciutacu e prea gretos, e prea plin de sine, prea increzut si se considera de pe acum castigator, dar habar nu are ca in turul doi il va sfasia diaspora, va fi o batalie pentru ultimul vot, bucata cu bucata numarate, ca in Republica Moldova, in care rezervistii-pensionarii vor decide porumbelul din urna! Daca Ciuca reuseste cu PNL marea minune, e clar ca-i vom gomfla toti cu voturi, meritand!

Negritoiu spunea...

C.F.Ifrim - Dupa parerea ta , diaspora decide soarta alegerilor ! Nu diaspora , ci numarul de voturi atribuit acestei categorii de alegatori { atentie - atribuit } . Ai uitat situatia alegerilor trecute cand seara aveam un presedinte iar dimineata , dupa adaugarea voturilor diasporei , ne-am trezit cu altul ? Si numararea aia ,bucata cu bucata , ce rezultat crezi ca va da ? In Bucuresti { Sectorul 1 } s-au numarat inca 2-3 ani si . . . ..