Un produs Blogger.

duminică, octombrie 13, 2024

Sondaj pentru prezidentiale, fara Diana lu' Sosoaca

40 comments

SONDAJ SOCIOPOL

 Asa cum se estimase, eliminarea candidatei SOS  l-a si adus pe Simion pe locul 2.

Batalia dintre Ciuca si Simion pentru locul 2 va fi decisa de voturile romanilor din strainatate.

Prin victimizare, SOS va castiga mai multe procente la parlamentare.




40 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E un clasament foarte corect si realist! Exact cum l-as vedea eu, in afara de individul de la NATO, care este lider de grup interlop organizat si nu avea ce sa caute in acest clasament, eu ignorandu-l total, deci dati-mi voie sa nu-l consiuder pe aceasta lista, decat daca Vanghelion il tine la icoana, dar si el l-a etichetat cu toate negativismele posibile, dandu-l si media public cu aceste pareri negative! N-avem altul mai bun decat Ciolacu, ca sa fie clara treaba, si chiar daca supararile mele, ale noastre, se abat asupra sa, daca nu rezolva pensiile militare echitabil, dar aici cand vorbesc si imi dau cu parerea nu sunt dominat de ură sau razbunari personale, ci de realism si adevar civic, Ciolacu va fi presewdinte 10 ani! Pe altul nu l-as dori presedinte, cunoscandu-le la toti hibele, zgarciogariile, manipularile din afara si ca sunt papusile unor interese din afara sau interne, la care se afla sforicelele, la Ciolacu fiind exclus asa ceva, si stim toti asta! Deci, dati-va parerea realist, si nu dupa sentimente de razbunare sau necunoastere a adevarului! Va castiga Ciolacu, va fi o alianta PSD PNL cu guvernare rotativa si Ciuca Prim ministru, si nu va uitati in gurile lor ce declara electoral, caci asa va fi, plus ostilul UDMR ca sa le stea in coaste ca o sulă de cizmar inhiptă-n frunza de stejar! Asta este asadar.

maiag spunea...

In turu 2 militarii activi si in rezervs ar trebuii ss incline balanta..

CIULLACUULEEEE...atentie in curba
Nu fi curva

maiag spunea...

CIUCANU e pe locul 3
Dar poate ajunge in turu 2 cu ajutorul nosyru di activilor.fepinfe cum joacs cartea cu ler miliyare.dacala a armata voteaza majoritar cu el dr va vefes cu armata flaminds nubyr joci.nenignora o da poayrsscsdigetenta.riscul esye daca nu se voteaxa lehgrs pina stunci
In acessta sitiatir Simion Are danse mari de a ajunge ptrdedinye
Asa ca cei 2 ds analizexe.cu armata fliminfs nubte joci

Nemo spunea...

Se dorește ca Simion sa fie în turul doi, cu orcine alcineva sunt probleme.

John spunea...

D'le prezidențiabil șef,
În calitate de viitor Comandant suprem al Forțelor Armate,cum vedeți Oștirea Țării?🙂

Alexandru spunea...

Gata, ne-am lecuit cu actualizarea pensiilor, sa stins flacără!? In stradă fraților, pe ei pe mama lor de nenorociții!

Nemo spunea...

Conform sondajelor Pedone era pe locul întai,Firea pe doi....Nicușor pe 3, realitatea afost alta.

SorinDaniel spunea...

Prin aceste sondaje ni se induce ca votanți îl vor pe Ciolacu.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ciucă, precum intr-n blestem, a refuzat cu osardie sa majoreze pensiile timp de 7 ani, caci era ascultat, respectat si avea autoritatea s-o faca, rezervistii atacandu-l extrem de dur, nemilos si razbunator pentru atitudinea sa indiferenta, lipsita de omenie si camaraderie, de egoism pur si cainosenie, caci ar fi avut sanse, iar civilii l-au ghicit ca este mincinos, fals, ca nu se tine de cuvant si este manipulabil nefiind sigur pe sine, ci fiind sub ordine si sluga a mai multor stapani! La Ciolacu supunerea este total exclusa si nu este sluga nimanui, din interior si de afara, de aia si are sanse! Simion este doar un aventurier nomad, un caldarar ahtiat de putere si sluga rusilor, fara nici o sansa, Geoana fiind un mafiot, cu toate aptitudinile de interlop, nu are ce cauta la carma tarii! ATI INTELES SPILUL? Restul? Doar GUNOAIE!

csej spunea...

Maiag@si telefonul meu imi face figuri dar ma strădui sa-i tin piept.Stimabile ,verifica textul pe care îl scrii fiindca altfel devine amalgam neptun și iese ca lumina unui felinar stins.
Votez Geoană.Geoana este fiul generalului Geoană fost comandantul comandamentului apărării civile subordonat MApN..Televiziunile de casa zic ca este omul Moscovei.Nu cred ca NATO nu l-a verificat.
Se spune ca prin 2009 ar fi vizitat Moscova.
Poate nu știați că România si alte tari foste satelite ale URSS au cotizat la o bancă cu sediul la Moscova cu o sumă de câteva milioane dolari.Nu cu mult timp în urmă sediul băncii s-a mutat la Budapesta.Si Teodorovici a fost pe la Moscova tot in chestiunea băncii.

RD spunea...

@Cornelius Flavius Ifrim,

Sunteti amuzant! Va rog sa ascultati melodia Parazitii - Toate sunt la fel! :)

Liviutatarush spunea...

Se vede din Cosmos ca presedintele a fost numit deja si nu este unul de pe primele trei pozitii! Asa ca, stati calmi!!! Pana de curand erau cotele la pariuri care dadeau castigatorul, dar Ciolacu a dat ordin sa dispara! Il tot amageste pe Ciuca ca ar fi al doilea, al treilea, ma rog, cu ceva sanse sa intre in turul doi! Asta ca sa reziste pana dupa alegeri la guvernare! Incercati sa va uitati cine este in spatele firmelor care fac sondaje si o sa aveti certitudinea ca ele sunt platite de un partid sau altul, ca sa dea bine si nu in ultimul rand, omul ala un pic nehotarat sa voteze util! Degeaba pierzi votul pe Diaconescu sau Birchall in conditiile in care nu prind turul doi decat in visurile lor! La parlamentare este bataia mare, presedintele are atributii putine si care tin de politica externa si aparare nationala! Nu v-ati intrebat de ce TOTI CANDIDATII LA PRESEDINTIE sunt sub nivelul partidelor care-i propun? Unde se duc voturile alea? Ganditi singuri, nu e greu!

Claudiu Marin spunea...

Daca romanii ar cunoaste competentele presedintelui, potrivit fisei postului cei mai calificati ar fi Mircea Geoana si Cristi Diaconescu. Orientarile politice nu ar avea ce sa caute in alegerea presedintelui. Potrivit orientarilor politice, in turul 2 intra Ciolacu si unul dintre Simion si Ciuca.

Arfy spunea...

Cu ce se califică cei enumerați de dumneavoastră, d-le Marin!?!?
Poate, Diaconescu să fie ceva în grilă, dar nu se știe ce scheleti are în bagaj!
Sincer? Nu avem niciun candidat pentru această funcție!
Iese până la urmă cineva! Încă cinci ani fără președinte!

JUDECATORUL DIAVOLULUI spunea...

Românii s-au dus la VOT ca la CRÂȘMĂ și au ales PROSTIA DIN CAPUL LOR și după aia au trecut la CERȘIT .

Constantin spunea...

În ce limbă scrie oare maiag!!!???(asta ca să ne mai amuzăm un pic,sper să nu se supere).🤪

Cătălin spunea...

VOTEZ CU CEI CARE VOR CONTRIBUI DECISIV LA ACTUALIZAREA PENSIILOR MILITARE CU SOLDA DE GRAD SI SOLDA DE FUNCTIE, ALTFEL VOI VOTA CU SUVERANISTII ATAT LA PARLAMENTARE CAT SI LA PREZIDENȚIALE

Claudiu Marin spunea...

@Arfy
Ca fosti ministri de Externe, ambii stiu cu ce se mananca relatiile internationale, dupa 20 de ani de presedinti bâta in domeniu.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Liviutatarush, rotofeiul va fi sacrificat inainte de Ignat si trimis la gunoiul politic, definitiv, si nu garantez penelistilor mai mult de doișpce-cinșpce la sută, mai ales ca au acum arestari televizate, ca la Circ! S-a intors roata, bădie, scotand vinovătii si vinovați pe năsălie, fir-ar sa hie, ca fasolea se halimos ca hiertură de hernie, nu scoasa de la cutie!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Catalin, musca-ti limba, ca suveranistii au votat impotriva! Daca Ciuca si liberalii ne voteaza Legea, doar nu voi vota cu blonda LGBT!

Arfy spunea...

Marin* și tata lui Bulă a fost ambasador!
Avea șapcă la întrarea în post la Hotel Ambasador!

Viorel spunea...

Csej. Și eu am văzut actori jucând în dublu rol sugând de la două țâțe.

Viorel spunea...

Maiag. O să-i voteze *ulea Spătaru pa Ciucă și Ciolacu dar nu și pensionarii militari. Eu când m-am dus la o nuntă, m-am dus ca să ajut doi tineri să pornească pe drumul vieții. La nunta dintre primii doi dacă va fi C la pătrat (nu am scris 2 sus pentru că devine 2 normal și poate unii nu înțeleg), o să mănânc, beau (nu beau alcool), dansez, mă ridic de la masă (la fel cum s-a ridicat și Ciucă în ședința cu Col. Tudor, etc. / pensie babană are) și uit de dar iar Ciolacu are bani că a muncit de mic (așa afirma dânsul că l-a fugărit taică-su la muncă) și mă duc la vecinul de alături care are cumetrie și dau darul la copil. Iar când doi se bat, Leana lui Pârțag din Sadova câștigă.

VALYCA2010 spunea...

destul de adevarat acest sondaj de opinie!ciolacu cu declaratiile impotriva moldovenilor si pensionarilor militari o da rau in bara,oamenii una declara la sondaje si alta o sa faca in cabina de vot!

ionut jder spunea...

niciodata nu voi vota un analfabet precum ciuca.

Margarit Fernand spunea...

@Cornelius Ifrim, am citi în ultimii 7 ani multe dintre aberațiile tale, dar asta cu Ciolacu depășește orice limită. Nici șeful meu , pus director de PSD nu ar spune așa ceva despre Ciolacu! Neică, nu vezi că e cel mai slab pregătit ( ca să nu zic atfel) dintre toți candidații? Păi îl compari cu Geoană? El nu știe nici limba română, dar o altă limbă străină, iar vreți să râdă o planetă întreagă de limbajul lui cum râdeau de engleza lui Iliescu????

Andrei spunea...

Această casă de sondare a dat prognoze și cu eroare de 200%, așa cum s-a întâmplat când o dădea în vară câștigătoare pe Firea și pe 2 pe Piedone. Detalii aici: https://m.youtube.com/watch?v=gCeRCkyDpdY.

Nu se face altceva decât să nu se bage pe gât niște indivizi fără studii, cu probleme cu serviciile (Ciolacu gonaș la Hayssam, Simion persona non grata în R. Moldova și Ucraina). Votați cu cine doriți, dar nu mai credeți unor sondaje create pentru manipulare

maiag spunea...

Cer scuze.incerc sa scriu in limba romana.dar se intimpla ceva cu netul meu.cred ca virusi.sa fiti iubiti si cu sperante.important sa traduceti ce am vrut sa spun.lozinca.....Votam cu cine rezolva inechitatea.Ciuca al nosyru poate sa ajunga sau nu in locu 2 si de aici mai departe.simion in turv2 are sanse faca populemea si armata nu coteaza cu ciulacu.100 mii voturi conteaza enorm.poate face diferenta

gigi 2 spunea...

Margarit Ferdinand: Si ce daca Geoana stie engleza , inseamna ca e destept? Tot ,,prostanac" ramane.

Brenda spunea...

Da , aveați dreptate,eu îl votez le GEOANĂ

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mereu aveti optiuni eronate, votand de doua ori Basescu si de doua ori Iohannis, acum pe mafiotul mafiotilor, Geoana, cu toata landra de penali si toti dezertorii din partide dupa el in alai, cu foamea de ciordeli in garleje, cu Vanghelion-penalul boss de campanie electorala! Toti din haita lui Geoana vin la praduit, nu ca Ciolacu la construit! Votati si primarita penala sa transforme Romania in patria LGBT si ca sa darame bisericile, ca neomarxista, punand copiii sa faca sex in bancile scolare: Nu e mai bine cumva? Geoana asta, ca si Iohan, vine la praduit, nu la construit, iar Diaconescu, un basist consacrat, cu cine sa faca si ce sa faca cu un partid muci dupa el? Ce de-a dosare are Iohan, dar ce o sa aiba Geoana de vor umple o Raba de 16 tone! Halal optiuni de basisti si iohannisti consacrati, asa ca cei care ati votat Basescu de doua ori si Iohan de doua ori veti vota de pomana Geoana caci nu are nici o sansa, nici macar sa intre in turul pantalonilor, decat cu capul pentru lustruirea sectorului!

Dodo spunea...

@ Cornelius. De acord cu 75% din ce spuneți, doar ca și Ciolacu,în opinia mea are ceva din flerul celor amintiți, iar dansul fiind din PSD, se va acomoda 100% cu doctrina partidului. Nu mai are rost sa amintesc cine a nenorocit pensiile militare,cel mai mult.

Dinu spunea...

Din păcate sau din fericire, părerile sunt împărțite.Personal cred ca actuala coaliție de guvernare nu facut aproape nimic pentru eficientizarea justiției si mai ales pentru eradicarea grupurilor fe interese, mafiote,care isi fac de cap,aproape in fiecare localitate .In legatura cu situația militarilor rezervisti,bătaie de joc și nimic mai mult.mult.,ba

gigi 2 spunea...

Apropos de Geoană. Sunt unii care se întreabă cum de candidează Geoană, că nu are susținere în țară și nici bani.
Iar mă faceți să râd mânzește!

Fraților, voi ați uitat că fiica lui Geoană, Ana, este soția unui foarte influent milionar american.
Mircea Geoană este socrul lui Garrett Clayton.

Ginerele lui Geoană este nepotul direct al lui Jona Goldrich, evreu polonez, care a supraviețuit Holocaustului, un foarte cunoscut filantrop, dar și un mare susținător al statului Israel și a cauzei evreiești din SUA.
El a finanțat Muzeul Holocaustului din Los Angeles, înființarea a numeroase centre culturale, dar și a unui centru pentru bolnavii de Alzheimer- 10.000.000 de USD a fost doar donația inițială!

Jona a luptat în războiul arabo-israelian din 1948, fiind susținător al Sionismului. Nu e niciun secret, familia ginerelui lui Geoană este una dintre cele patru cele mai influente familii de origine evreiască din SUA. Lucru recunoscut de Universitatea din Tel Aviv în 2013.

burebista spunea...

Deja situl și-a devoalat scopul.Unul angajat politic, dând deja direcții.Păcat că nu se poate păstra spiritul civic echidistant, criticând sau lăudând faptele, nu autorii.Ne putem gândi că tot demersul publicistic a fost o mască pentru coloana a V-a. Altceva îmi doream, dar, na!, fiecare decide acolo unde are dreptul!

Claudiu Marin spunea...

@Burebista
Iti convine sau nu, este un topic de informare.
Cum atributiunile principale ale presedintelui sunt legate de reprezentarea Romaniei in strainatate, eu am subliniat care dintre candidati ar fi calificati potrivit fisei postului, desi ambii nu sunt printre favoritii mei.
Poti sa ne spui ce tip de candidat preferi d-ta?
Am deschis topicul pentru a crea spatiu celor tentati sa amestece politica printre pensiile militare.

Negritoiu spunea...

C.F.Ifrim 00.13 Vezi ca si Ciolacu si-a tras vicepresedine al partidului o activista de frunte LGBT ! Mai nou,o impune pe un loc eligibil la alegerile parlamentare.

Claudiu Marin spunea...

@luchy 19
Nu-ti public comentariul daca nu produci dovada unde si cand a zis Ciolacu despre militari ca sunt niste purtatori de uniforma.
Eu, daca spun ca ii stimez pe purtatorii de uniforma militara... nu este nimic peioartiv. Nu incercati sa restalmaciti propagandistic spusele candidatilor.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Negritoiu, nu-i o tragedie daca practica si nu-i face propaganda deviatiei sexuale!

Lorin spunea...

Daca tot comentăm despre sondaje, mă uităm în listele cu candidații la președinție exista unul foarte interesant, gen.(R) Silviu Predoiu fostul șef SIE