Un produs Blogger.

marți, octombrie 01, 2024

Badalan demoleaza creatia politica a lui Iohannis

11 comments

 


11 comentarii:

VALNIC74 spunea...

da e interesant interviul si dezvaluirile aratate!

Cezar spunea...

Badalan a fost finut..ca intre generali...nu??

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Un dulap din lemn masiv de Bavaria vechi, inert, plin de cicatricile trecerii timpului, de cari si fara lustru trebuie demontat, cuponat cu drujba ca lemne de foc si bagat in soba. In urma masivului rablagit, ca o raclă dezgropată la 10 ani, ramane doar un contur de pată prafuită pe perete, pe care zugravul o va acoperi cu var... Un dulap inutil e atat de păgubos incat poate sa umple mediul din jur cu ploșnițe liberale, mâncătoare si pișcătoare de proprietari ai casei!
Gen. Eugen Badalan este un millitar cu bun simt, un fin critic politic, sclipitor de inteligent si caruia orice interlocutor sau auditor ii acorda maximum de credibilitate, pentru ca este corect, realist, direct si dezvaluie adevaruri, fara acoperiri mincinoase, precum măciucarul prăzar!

Andrei spunea...

Generalul Bădălan se contrazice singur. Mai întâi spune că Ciucă nu este un general, ci un purtător de grade, apoi că o democrație nu ar trebui să aibă un general în poziția de dictatură, sugerând că Ciucă, dacă ar fi ales, devenim dictatură.

Nu spun că Ciucă ar fi bun de președinte. Nu are nici pregătirea necesară, diplomatică, instituțională și politică, și nici nu are anvergura de președinte de stat, oricât este prezentat frumos de liberali și de televiziunile furajate de partid. Dar să spui că Ciucă ar transforma de la Cotroceni România în dictatură, mi se pare exagerat.

Dacă mă întrebați pe mine, Cristian Diaconescu are această pregătire necesară unui foarte bun președinte, fiind de departe cel mai capabil să fie un președinte bun. A fost ministru în 4 guverne, a negociat granițele cu Ucraina și Federația Rusă și a fost negociatorul cu UE care a închis capitolele Justiție și Afaceri Interne.

Dacă ar avea în spate banii și structura de partid pe care o are acum Ciucă, ar câștiga alegerile, fiind de departe cel mai mobilat intelectual și caracterial pentru a fi la Cotroceni. Dar nu se va întâmpla așa ceva, pentru că lumea nu apreciază personalitățile, ci manipularea de la televiziuni.

bilbaoromelo spunea...

deaia nu mai poate Ciuca ...la cata nesimtire are in el ..adevaruri de genul asta trec pe langa el ca apa pe penajul gastei !!!

Anghel spunea...

Poate că Bădălan îl demolează pe Ciucă dar se pare că cearta PNL. PSD ne demolează pe noi!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Victima naiva a Dulapului, a fost aleasă datorita caracterului sau slugarnic, pupincurist, lingător de clanțăuri, lacom, arivist, carierist si oportunist, sluga perfecta care sa calce pe cadavre pentru ținta suprema in stat, pentru a se supune stapanilor EU si Licuriciului, netinand cont de necesitatile tarii si ale populatiei, ajungand ca si Dulapul sa actioneze doar pentru sine si ai lui ce-l slugaresc profitor, fara a duce grija celor multi, cu pasivitate si indiferenta criminala, si daca primul a risipit pe un lux orbitor, calatorii dese si scumpe si facilitati personale de-a dreptul uluitoare, profitand de pasivitatea noastra prosteasca, ăsta ne va baga in pamant cu mormanele, la cat de manipulabil si slugarnic este factorilor externi!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Andrei, foarte mult l-ai iubit pe Basescu si basismul, incat acum ai nostalgii lacrimogene, cu adulatii mămoase pentru mostenitorul de la carma unui partid plin de gunoaie si măracini!... Cu cat mai multi ca tine, cu atat mai mult Romania se va rata in viitor...

Paul Puiu spunea...

Anghele, și fără ceartă PNL-PSD, tot ce e legat de pensiile militare tot PSD decide!!! Dacă ai analizat simplu poziția lui Ciolacu din interviurile și discursurile sale, poziția acestuia nu este deloc favorabilă, in sensul ca sa să acorde prea mult credit pensiilor militare, cat și rezerviștilor, susținând practic ideologia partidului său de 7 ani încoace, adică generozitatea pe care manifestă față de alte categorii, primul loc fiind ocupat de magistrați și clientela politică!!!

Andrei spunea...

@Cornelius Flavius Ifrim

La cum am văzut pe aici cum gândești, remarca ta este chiar o laudă la adresa mea. Zi bună!

Fost parasutist spunea...

Cristian Diaconescu pare, contrar tuturor celor ce candideaza la functia suprema in stat, un tip bine pregatit, cult, bun cunoscator al vietii politice internationale. Problema lui este ca, dupa parerea mea, este incapabil sa fie altfel decat o "sluga preaplecata" (poate si din motive de "angajamente") in fata tuturor statelor partenere din NATO si UE, chiar mai mult decat actuala catastrofa de la Cotroceni. Ne dorim un pres (asta e cuvantul potrivit) mai "yesman" decat actualul?