Un produs Blogger.

luni, octombrie 21, 2024

ARMIA/col.(r) Georgeta Gheorghe, despre soarta pensiilor militare

5 comments

 Armia, noua asociatie a rezervistilor, se contureaza, prin presedintele sau, un consultant pentru televiziuni de mica audienta, deocamdata, care incearca sa aduca in atentia opiniei publice problematica specioasa a pensiilor militare, in oponenta cu mesajul transmis in mass media despre aceasta categorie de pensii pe care eu indraznesc sa le numesc pensiile speciale si de traditie. 

Pare o intreprindere independenta care iese din tiparele, cliseele si redundantelele discursuri ale celorlalte asociatii si structuri asociative ale rezervistilor, perdante in confruntarile cu abilele institutii care administreaza pensiile militare.

Doamna colonel este tot mai surprinzatoare, de la o aparitie publica la alta, fiind de remarcat eforturile de a se documenta in problematica pensiilor militare. In aparitiile sale publice solitare sunt vizibile  dificultatile de a depasi statutul de pensionara militara recenta, facand parte din categoria celor pe care eu ii alint ciucani, adica s-au pensionat in aceleasi conditii favorabile in care s-a pensionat domnul Ciuca, fost sef St. M G, ministru al Apararii si fost premier, actual candidat la functia de presedinte. De aici si perceptia  sa ca principala disputa dintre pensionarii militari ar fi cea dintre cei plafonati la venitul net din activitate si cei neplafonati.

Discutia de astazi de la Canal 33 este tot un exercitiu pentru viitorul rol pe care noua asociatie si-l va asuma in peisajul structurilor asociativa ale rezervistilor.




5 comentarii:

Constantin spunea...

Dacă aș putea să-mi permit să-i dau o sugestie doamnei colonel,i-aș propune să încerce să meargă și la televiziunile de știri de mare audiență națională. Cel puțin cred că doamna Anca Alexandrescu n-ar refuza o emisiune cu domnia sa,mai ales că Budăi nu s-a ținut de cuvânt pentru urgentarea procedurilor în vederea adoptarii plx 540/2024. Dacă cineva ar avea posibilitatea să-i comunice acest lucru,n-ar fi rău s-o facă.

Marcell spunea...

Le place, nu le place unora, doamna respectivă chiar pare, cel puțin la prima vedere, mai pregătită, mai la obiect și mai bărbată decât mulți colonei și chiar generali care ne tot reprezintă cu mari "succesuri" de mulți ani.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am avut ocazia s-o ascult pe onorabila Doamna col Georgeta Gheorghe, si m-a impresionat placut atitudinea serioasa si de a se impune a domniei sale in fata asistentei, de a fi documentata si de a lamuri asistenta cu argumente punctuale, cu aceasta ocazie fiind onorat urandu-i succese si sa devina un lider in care toti sa avem incredere, cat si sa se impuna politicului pentru drepturile noastre! Respect si pretuire, onorabila Doamna, Georgeta Gheorghe!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Constantin, multumesc ca ne-ai reamintit despre promisiunile Băietului, probabil confundandu-ne cu civilii săi crede naiv ca poate sa ne duca si pe noi de nas! Oare Dl Ciolacu nu are bunul nărav de a mai trage dupaci de trezire la realitate, dupa ceafă, celor care se fac ca uita ce au promis?

maiag spunea...

Inflatie de reprezentanti
O anihileaza hienele batrine si harsitr din asociatii.nu are forta.oricum e slabuta ca discirs.am auzoto prin tf cu anca alecandrescu.sa i uram bine ai venit in lumea asta