Un produs Blogger.

duminică, octombrie 13, 2024

Am ajuns la 43 de milioane de accesari

21 comments

 


In februarie anul trecut erau 33 milioane accesari.

In acest an, numarul utilizatorilor activi, adica al celor care au intrat de mai multe ori pe blog,  este de 327 000.

Graficul numarului de utilizatori care au accesat blogul in perioada 01 01 2024-12 10 2024. Sunt 315 000 utilizatori noi.

21 de comentarii:

John1 spunea...

Felicitări, Claudiu. Ești cel mai tare.

John1 spunea...

Cred că fiecare dintre comentatorii blogului au recomandat accesarea blogului la cel putin 50 de prieteni. Numai eu am trimis mesajul ,,Accesați blogul huhurez.com" pentru toate numerele din agenda telefonului meu, și am 487 de numere. Nu mai vorbesc de cunoștințe, al caror nr. de telefon nu-l aveam, însă recomandându-le acest blog. Recunosc că mulți prieteni m-au recunoscut pe blog și m-au felicitat pentru ideea cu postarea cupoanelor de pensii. Probabil, moș berbecul mă va jigni din nou acum, zicându-mi ,,Joianul".

JUDECATORUL DIAVOLULUI spunea...

Numai eu am accesat de 20 milioane de ori în 12 ani de când sunt pe blog .

JUDECATORUL DIAVOLULUI spunea...

Cei care nu ați înțeles ce este cu 100 de lei de la impozit vedeți ca CPS a MApn va dat COMUNICAT unde va explica de ce numai cei dinainte de 2017 iau SUTA ,dacă au pensia mai mare de 3000 lei dar unul cu pensia de 2500 ia 50 lei etc .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Felicitari respectuoase adminului, si in dureroasă lipsă si răposatului din plutirile de pe intinsului nesfarsit al Universului, ce ne-a fost un crez, respectatul si regretatul, Huhurez, cat si doamnelor cu frumusetea suavă a florilor, apoi tuturor postatorilor si urmaritorilor, si daca noi, niste bravi soldati ca si vigurosi barbati portlatoi, vioi si de soi, aveam si coajă la ovale, azi problemele reale erau rezolvate la pensiile militare! Ca atare, La si mai multe milioane sa se auda de noi si peste hotare! Sanatate multă si, Doamne, ajută!

Leo spunea...

Eu am accesat și RECLAMELE pt. contor

Pop de Ploiesti spunea...

bRAVO tie , te-ai umplut de bani...noi o sugem ca de obicei de 7 ani...ca magarul cu morcovul in fata...ne da multa m.... astia ...si anu asta..

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pop din Găzărie, ieftin la benzinărie, secretul si farmecul blogului e ca acest blog nu castiga nimic din acele reclame, care apar de la Google si pot fi eliminate, asa cum apar ele oriunde, candva explicand asta chiar adminul, @Claudiu Marin, iar consacratii si-au insusit aceasta informare! Asteptam si de la Moș Alecu Mobutu Secu Senku Cucu Zanga Banga confirmarea valorii de mareșal a blogului, insotita de felicitarile de rigoare ale unui soldat cu bastonul blogului de mareșal in raniță!

John1 spunea...

Judecătorul diavolului. Ai mare grijă ce comentezi și cum. V-a este o formă de trecut, doar la viitor se scrie împreunat. Ce naiba.

John1 spunea...

Leo, tu ai accesat reclamele pentru contor, însă și pe moș Alecu. Ești în două luntre, să nu cazi între punte. Te apreciez oricum.

Leo spunea...

M-au încăierat reclamele rău de tot , tată.
Am observat că după ce am încercat să le ignor , ele s-au înmulțit de acoperă blogul însuși.
Nu știu ce să mai fac să se mai rărească....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cu acordul Dlui @Claudiu Marin, acum cand sarbatorim acest numar al postarilor, azi fiind Ziua Domnului, Dumincă-Domenicos (gr) si poimaine fiind Sf Parascheva, maine aniversandu-mi si ziua mea de nastere, 69 de ani, sa mi se permita sa postez o Rugaciune importanta de pe Muntele Athos, extraordinar de benefica pentru credinciosii crestini, pe care eu, alaturi de Tatal nostru, o rostesc seara si dimineata, pentru a-mi asigura linistea si mantuirea de cele rele! Amin.
RUGACIUNE PUTERNICĂ:
-Doamne Dumnezeul meu, in numele Fiului Tau, Hristos, eu ma rog cerand ajutorul Tau!
-Departeaza, Te rog, tot raul din jurul meu, Doamne!
-Eu am multe necazuri, daca in spatele necazurilor mele exista un duh necurat, îți cer, scoate-l!
-Trimite foc din Cer acum si arde, Doamne, toate farmecele, toate bolile, tristetile, insomniile, singurătatea mea!
-Daca exista un blestem in viața mea, iți cer să-l desfaci, Doamne!
Atinge-ma acum cu puterea Ta si sfințeste trupul meu ca, începând de acum, nici un duh rau, farmece, boli, blesteme si alte necazuri sau lucruri rele să nu aibă voie in viața mea! Amin.

Victor spunea...

Felicitări pentru corectitudine, consecvență și informațiile pe care ni le transmiteți!

Rezervistul spunea...

Felicitări admin... și să duci mai departe moștenirea huhurez ului...d zeu să-l odihnească

Paul Puiu spunea...

Stimabile ar trebui tăiate din totalul existent accesările făcute pentru comentăriile pe care nu le-ai dorit ca să le postezi, pentru ca le putem considera în termeni bancari ca tranzacții eșuate!!!😉😉😉😉😉😉
Vezi ca tot nu ai dat un raspuns concret și la obiect despre baza legala prin care care s-ar mai putea efectua actualizarea pensiilor militare în condițiile în care această operațiune nu mai este prevăzută în L 223/2015, adică este abrogată și normele metodologice prevăzute de Ordinele M 24/2016 și M25/2016 nu au mai fost actualizate după intrarea în vigoare a OUG 59/2017 și OUG 114/2018, conținutul lor referitor la actualizarea pensiilor militare fiind perimat, adică de actualitate datorită abrogării???!!!🤫🤫🤫🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡

csej spunea...

Pop de Ploiesti@ce si cum sa-ti dea?Nu înțelegi ca Ciolacu te considera un simplu purtător de uniforma.?
Basescu a fost mai cu staif.A vrut sa-ti ia din pensie 25% ca nu ai contribuit ca agricultura in IMB sa fie multilateral dezvoltată
Johannis era supărat ca nu l-ai invatat decât să coasa nasturi drept pentru care a rămas numai sub locotenent.
Cand vezi cine ti-a fost comandant suprem nu-ti vine sa-ti dai palme?

Ce noroc pe capul meu ca am avut comandant suprem pe tov Iliescu.

VALYCA2010 spunea...

Multe multe felicitări și tot mai multe accesări,după părerea mea acest blog face parte din viața noastră,urmărești informații noi ești în contact cu toată lumea este un fenomen foarte benefic pensionarului militar!Am onoarea să salut moderatorul acestui blog să vă dea D-zeu multă putere de muncă și să iertați înjosnicirile și mârșăvie rănilor binevoitori!RESPECT!!!

Alexandru spunea...

Și pentru că românilor le plac sondajele corecte, vă propun să votați candidatul preferat.
În acest mod poate află și alții cum stau cu adevărat lucrurile pentru că de minciunile lor suntem sătui.
https://www.ziuaconstanta.ro/diverse/sondaje-de-opinie/sondaje-de-opinie-ce-candidat-veti-vota-in-primul-tur-al-alegerile-prezidentiale-din-romania-874223.html

John1 spunea...

Ifrime, mâine faci 70? Să îți dea Dumnezeu sănatate și multă putere la pamfleuri. Îți doresc tot binele din lume, tie, doamnei și tuturor apropiaților tăi!!! Cu deosebit respect, John1.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Multumesc frumos, John! Aceleasi urari si tie, cat si intregii familii! Maine implinesc... pozitia 69 de ani! Ce-a mai trecut timpul asta nemilos si scurt peste mine, si mi se pare ca tot laur am ramas, ca si acum doamnele inca se mai invrednicesc sa-mi daruiasca emotii si zambete din cronici, trasaturile nestergandu-mi-se, ca la orice fier călit, dzisei eu incantat de laudele mele pline de cetini verzi! Tuturor sanatate si fericire, intr-o viata extrem de lunga, dragi camarazi postatori, si fie-vă glumele mele pansamente pentru sufletele voastre tinere si frumoase! Doamne, ajuta!

micutzul spunea...

La mult mai mult și nu băgați în seamă ...moșii pe care îi lasă nervii! 😉