Un produs Blogger.

marți, septembrie 24, 2024

Ne alaturam petitiei online care cere reconfigurarea traficului sub podul de la intlersectia Centura Bucuresti cu DN1

7 comments

 

Linia rosie indica fosta bretea de descarcare trafic spre DN1 si Aeroportul Otopeni

Sunt rugati sa semneze petitia toti cei care intampina greutati in a ajunge la Aeroprtul Otopeni din directia vest a Centurii Bucuresti, la intersectia cu   DN 1,  din cauza reconfigurarii circulatiei sub Podul Otopeni. 

CNAIR si Politia Rutiera au sacrificat traficul de tranzit pe Centura si accesul din Soseaua de Centura  spre Aeroportul Otopeni prin DN 1, pentru ca primarul Nicusor Dan sa-si asigure un nou mandat la Capitala prin includerea in portofoliul sau electoral si a  votantilor din cartierul Greenfield. Lucrarile de reconfigurare au inceput inca din luna aprilie 2024 astfel incat locuitorii din Greenfield  sa poata vira spre stanga sub pod, pentru a intra pe DN 1 spre Bucuresti. Pana in luna iunie pe acea bretea se descarca traficul din Centura Bucuresti spre Aeroportul Otopeni si spre Ploiesti. Acum traficul s-a aglomerat din nou pe Centura, mai ales in sezonul turistic pe Litoral, pe distanta pana la urmatorul sens giratoriu de intoarcere spre DN 1, traseu marcat cu albastru pe harta.

Se impune revenirea imediata la solutia de trafic existenta pana in luna iunie, care descongestionase traficul pe Centura Bucuresti, la intersectia cu DN1,  cel mult pana cand locuitorii din vestul si nordul Capitalei si cei din centrul Romaniei care circula pe Autostrada A1 vor avea acces spre Aeroportul Otopeni si prin tronsonul 1(in constructie) al Autostrazii A 0.




 Reconfigurare sensuri pe Centura Bucuresti , bretea spre DN1 - Otopeni- Ploiesti !

Centura_DN1.pngSolutia actuala nu rezolva problema de trafic nici pentru cei din comunitatea Greenfield si nici pentru cei care utilizeaza centura pentru a ajunge in Otopeni si apoi spre Ploiesti.

Argumente:
- Timpul de iesire din Greenfield a crescut ! 
- Varianta actuala cu urcat podul si supraaglomerarea giratorului a condus la formarea unei cozi in trafic pe centura care ingreuneaza deplasarea spre aeroport sau spre Ploiesti cu 25-35 min.
- La asta se adauga un drum mai lung cu 1,6 km care presupune o poluare mai mare si un consum ridicat pentru cei care pana acum utilizau breteaua pentru iesirea in DN 1 direct din Centura Bucuresti. 
- Coada care se creeaza pe pod cu atat de multe vehicule de tonaj mare , creaza o sarcina suplimentara pentru podul nou, ceea ce inseamna ca si costurile de intretinere vor creste exponential. 
- Deja asfaltul in zona a cedat din cauza traficului greu stationar si va trebui curand intervenit pentru nivelare. Alte costuri pe care le suportam din cauza acestei decizii nefericite.

Cerem revenirea la solutia initiala de configurare trafic, pana la identificarea unei alte solutii bazata pe studii care sa duca la fluidizarea traficului, nu la ingreunarea acestuia  

 

...Arată mai mult

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Bogdan va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Autorizez Bogdan să transmită informațiile pe care le furnizez în acest formular următoarelor părți:

 
 
 

7 comentarii:

VALNIC74 spunea...

Susținem cu tot devotamentul! Mult spor la treabă!

LEONARD68 spunea...

Locuitorii din Greenfield, înainte de a-și achiziționa imobilele AU FOST PROSTIȚI DE DEZVOLTATORUL IMOBILIAR??? Sau așa sunt ei???

Claudiu Marin spunea...

@Leonard68
Primarul Nicusor Dan a avut interese electorale ca sa rezolve in acest hal problema locuitorilor din cartierul Greenfield, dar Ministerul de Interne si Ministerul Transporturilor trebuie sa repare imediat actiunea inconstienta a CNAIR si a Brigazii Rutiere de blocare a traficului pe principala sossea de tranzit din nordul Capitalei si de acces spre Aeroportl Otopeni. Cele doua sensuri giratorii de pe Soseaua de Centura, cel de la Academia SRI si cel de la Otopeni, au fost create tocmai pentru a asigura accesul localnicilor la Soseaua de Centura fara sa stanjeneasca traficul de tranzit. Pleci de la Mehedinti, Craiova, Slatina sau Pitesti ca sa ajungi la Aeroportul Otopeni si pierzi avionul pentru ca te-ai blocat in traficul lui Mucusor de la intersectia Soselei de Centura cu DN1.

Claudiu Marin spunea...

Leonard68
Ramai cu micusor si cu progrsistii tai neomarxisti! Pe blog nu mai ai acces la comentarii.

Leo spunea...

micușor sau plicușor ?

Leo spunea...

Veștile bune curg gărlă...
CIOLANIS e bun de plată.
https://www.g4media.ro/breaking-curtea-suprema-a-indepartat-ultimul-obstacol-privind-recuperarea-casei-din-sibiu-si-a-celor-260-000-de-euro-bani-din-chirie-de-la-familia-iohannis-prietena-din-miami-a-familiei-iohannis-a-p.html

Rezervistul spunea...

Pe Mutu îl doare la bască....E plecat la Licurici să ia lumină cu avionul ăla scump... plătit din banii noștri...Avea pretenții să-l voteze Ciolacu și PSD.... să devină senator...sa aibă imunitate...după ce le-a zis că s Ciuma Roșie....Ce obraznic