Un produs Blogger.

luni, august 12, 2024

Dansuri populare pe muzica electronica la Untold

10 comments

 


10 comentarii:

John1 spunea...

Muzica electronica cam afecteaza putin timpanele. In 1982, tata mi-a cumparat un acordeon weltmeister cu 120 de bași la 8.293 de lei, roșu, mi l-a incercat Ștefan Miriuță, la magazinul ,,Muzica" din Bucuresti. L-am vandut cu 200 de marci in 1995, nu-mi ajungeau banii pentru un apartament la etajul 10. Tata a murit in 2008 de cancer si nu i-am spus ca am vandut acordeonul. Sau poate stia, dar nu mi-a zis nimic. Câtă bataie am luat eu de la un orb la care ma ducea mama sa invat sa cant cu acordeonul! Era 30 de lei ora, mergeam cu trenul pana la Filiasi. Si eram patru frati!!!

Leon spunea...

Frumos si inedit acest moment, dar s-au intamplat si lucruri nedorite la UNTOLD:
https://www.cotidianul.ro/marturie-de-la-untold-incepi-sa-te-crucesti-de-ce-vezi/

Leo spunea...

@Leon,
Lasă trombonul că nu e acordeon și mai bine spune-ne cum e producția de ghindă din pădurea Bucovățului .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Un festival de cântăciosi amploaiați si de zbantuitori drogati, cu oameni civilizati intercalati, deci un talmes balmes de la cumătra in fapt de seară, bunăoară, unde si-a facut bine intrarea si muzica populară, cioarecii si blacheurile să sară! E un festival cu celebritate si de inalta calitate artistică, daca n-ar fi si golănimea care-l strică din seringă, prafuri si secărică!

John1 spunea...

Doamnaaaaa, berbecul nu vrea sa mai posteze articolele mele! Domnule Claudiu este unul Akord care ma invata gramatica. Eu am spus ca vream, el zice, ca voiam. Verbul a vrea la imperfect, pers. întâi, singular este conjugat eu vream. Multumesc, Claudiu.

John1 spunea...

Viorel, arțăgosule. Am avut un prieten apropiat, sef de serviciu la SMG. Stii ce mi-a spus? John, acesti generali pe care-i condamnam, chiar merita condamnati, si ei si Ciuca pentru obedienta exagerata. Ei primeau indicatii cum sa actioneze, iar, apoi formulau ordonantele conform biletelelor date de politicieni, altfel erau niste supusi fara pic de autoritate, cum a fost si Ciuca. Ăsta ar vinde tara, numai sa ajunga presedinte. Este foarte periculos acest individ. Nu are scrupule. Eu vorbesc, fiindca il cunosc foarte, foarte bine. Iar Ciolacu este la un pas de el.

John1 spunea...

Viorele, ce faci? Esti ok? Maiag, esti bine? Sanatate voua si in special celor apropiati voua!!!

Viorel spunea...

John1. Sunt chiar foarte bine. Zilele acestea mi-au venit copiii și nepoții de la Sighet cu o pălincă din pere și alta din gutui. Nu consum alcool, dar are o aroma de te adoarme pe loc.
„Sanatate voua si in special celor apropiati voua!!!”. Vă referiți la vecini, pentru că ăștia sunt zid în zid cu mine și nu rudele ? Și de ce în special ?

VALNIC74 spunea...

Festivalul Nebuniei!nici nu sunt comentarii pt.noi seniorii!

avianyc spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.