Un produs Blogger.

luni, iulie 29, 2024

Daca n-ati vazut cum a castigat David Popovici medalia de aur la JO, Paris 2024

7 comments

 A castigat pe ultimii metri proba de 200 m liber.

Imnul National al Romaniei, cantat la  Jocurile Olimpice chiar in ziua in care se sarbatoresc 176 de ani de la prima sa interpretare oficiala in Parcul Zavoi din Rm Valcea, corul fiind dirijat de celebrul Anton Pann.


7 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Un geniu acvatic cu un palmares fantastic, de doua ori campion mondial si cvadruplu campion european, dandu-le clasă măiastră celor care se credeau in această branșă genii pe valuri si permanent incununati de lauri, azi incununandu-l laudabil pe delfinul abil, campionul inconfundabil, DAVID!

Relu spunea...

Cum se caracteriza? "Un baiat care inoata repede." In timp ce altii tipau ca ar trebui sa le faca statuie ei castigand fix nimic. Suntem o tara unde sportul e doar mizeria de fotbal si care are rezultate zero avand o baza de selectie foarte mare in timp ce alte sporturi mai misca ceva pe plan international avand baze de selectii foarte mici pentru ca sportul de masa a fost considerat o rusine si au facut blocuri si mall-uri.La noi toti pustanii isi trag o dunga in cap si poarta, mai nou, borseta in diagonala pe piept ca asa poarta nu stiu ce ghertoi.
Respect pentru "baiatul care inoata repede".

VALNIC74 spunea...

Felicitări!uite așa mai spălăm din imaginea noastră!Respect

Iulian Mareș spunea...

Felicitari!
In conditii mizere, camere fara AC si paturi din carton pt ca sportivii sa nu faca sex (sa faca doar macron si zira lui) romanul s-a mobilizat si a castigat AUR! Hai si la canotaj!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Politicienii, bombardierii si cocalarii ne fac de ocară si imaginea Țării o coboară, oameni ca David, mai rari si extraordinari in ai gliei ogradă, o ridică prestigios in slavă!

Outlander spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Viorel spunea...

Spre studiu și aduceri aminte.
https://www.botosaneanul.ro/botosani-2024-cea-mai-buna-pepiniera-de-canotori-dar-fara-baza-nautica