Un produs Blogger.

vineri, iunie 28, 2024

Mai prinde Biden alegerile din noiembrie?

25 comments

 Dupa vocea stinsa, sincopele in exprimare si, mai ales,  dupa nesiguranta coborarii de pe scena, la terminarea confruntarii  cu Trump din aceasta dimineata, la noi,  este greu de crezut ca democratii vor continua sa-l sustina pe Biden la alegerile prezidentiale.

Doar daca vor ca vicepresedinta Kamala Harris sa incheie viitorul mandat de 4 ani, in caz ca, din mila, americanii il vor realege pe bolnavul Biden.


25 de comentarii:

VALNIC74 spunea...

Săracul de Biden e ofilit total atât la fizic cât și la mansardă!

Constantin spunea...

Nu mai prinde pardesiul la toamnă ca și candidat la președinție!

GG spunea...

Hei,parcă nu am ști ca președintele este de decor în State. Unii care sunt mai în putere,se mai joaca de,Baba-oarba pe sub birou,că fiind oval,se poate piti!🤣
Ăștia,sa-mi fie cu iertare,sunt în stare să-l împăieze!!!!!

avianyc spunea...

După el ar trebui sa plece întru liniste si pace pe planeta inca multi expirați.
Bine ca nu -l nimira pe al nostru rătăcit " Mare sef" ca ne lasă lefter.
Oricum tot nu scăpăm de represiunii nedrepte și cheltuieli inutile !!
Oare cine o ataca pe aventuriera asta catastrofala pentru o UE prospera, in prag sa fie realeasa șefa?
"UE are nevoie de 500 de miliarde de euro în investiții pentru apărare în următorul deceniu, a declarat liderilor președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen" , scrie Politico

Indiferent de cine iese președinte la yankei ,politica lor externa rămâne constantă, doar ei stăpânii lumii ,bătălia cu orice preț pentru resurse indiferent pe ce cale le obtin,America number one ,sanctiuni imediate pentru cine nu le face jocul.
Actualul trebuia schimbat inainte de a incita la pornirea războiului în Ucraina.
Din păcate, ne-am ales cu o acțiune speciala și cu o UE saracita, impotenta, și vasala yankeilor.

Claudiu Marin spunea...

@avianyk
Te-a prins tare mult flama propagandei moscovite daca ti-a ramas in cap ca Occidentul ar fi incitat la invadarea Ucrainei de catre Rusia.
Poti sa numesti o tara care a fost fortata sa intre in NATO? Noi am asteptat mai mult de 10 ani ca solicitarea noastra sa fie acceptata.
Noi nu ne-am ales cu o actiune speciala. Ne-am ales cu ditai razboiul la granita, agresiune disimulata de Putin in actiune speciala.

Alexandru spunea...

Bună ziua.

Pentru că avem ffff mulți sceptici printre scriitorii blogului și pentru că într-un mod cel puțin incorect din punctul meu de vedere, moderatorul a ales să facă 2 în 1 la articolul precedent (sunt cel care a transmis adresa către blog), vă rugăm să urmăriți înregistrarea de la minutul 13 încolo și trageți dumneavoastră singuri concluziile.

https://www.facebook.com/renasteromania/videos/conferinta-de-presa/1817402998750725/

ifrim spunea...

Din toate SUA nu s-au găsit 3-4 candidați mai tineri cu prestanță să aibă poporul de unde alege?Trebuie să aleagă dintre 2 hodorogi!

Caro spunea...

Nu e in topic, dar cred ca merita un pic de atentie. Am vazut azi ca Gen Catalin Tomescu este in echipa de conducere a miscarii Romania Renaste. Nu cred ca s-a dus doar sa se afle in treaba si ii cunosc pozitia fata de mizeria ce li se intampla rezervistilor.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Este evident ca, Joe Biden, desi miliardar si avand toate arsenalele de dotari materiale si financiare la dispozitie, sa fi avut permanent o viata lipsita de griji si ingrijiri medicale, uite ca a intrat intr-o regresie neuro psihica, pe care noi o numim popular, ramolire, si sa nu se confunde cu alzhaimerul, si marea greseala a partidului sau e ca a continuat sa-l mentina in stare de mumificare, parfumare si cosmetizare, in loc sa numeasca un succesor apt medical, financiar si politic, insa orice actiune fizica si verbala ii tradeaza o faza avansata de debilizare neuro, psiho si motorie, avand ocazia sa fie declarat inapt pe timpul mandatului, daca-l obtine. Exclud ca celalalt candidat sa conduca America, intrucat este un nebun ingamfat, penal, imoral si periculos pentru pacea mondiala!
Camarazi, nici prin vise sa nu aveti afectiuni pro ruse, nici macar in glume, caci adeziunea la rusofonie si rusofilie este o inalta tradare de patrie si fata de strabunii nostrii, morti cu milioanele in razboaie impotriva acestei natii habotnice, sau sub ocupatie, o natie spurcata si fara reguli umane, necivilizata, inapoiata, salbatica si incarcata de o ura fata de tot ce este civilizat, democrat si cu aspiratii de libertate! Oricum, tradarea si rusofonia sunt apanajul celor fara de Dumnezeu, cu vederi si mintile inguste, care in creier nu au carti citite in plus, in afara manualelor scolare obligatorii, de aceea si orizonturile lor inguste si mai subtiri decat firul de borangic...

Cătălin spunea...

DIN PACATE DOAR HANDICAPAȚI ȘI SATANIȘTI AU FOST "ALESI" IN FRUNTEA TARILOR GLOBALISTE ADEPTE A REPRESALIILOR IMPOTRIVA CELOR CARE I-AU "ALES". AM PUS CUVANTUL "ALES" INTRE GHILIMELE DEOARECE SE STIE FOARTE CLAR CA ALEGERILE UNDE AU FOST "ALESI" ACESTI DINOZAURI, AU FOST FRAUDATE.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Caro Baro, nu-i prea mișto: sunt doar alea-alea frecții fără rezultate cu erecții, ca daca nu ,,e'' mulți deștepții, degeaba bunele intentii!

Dodo spunea...

Interesanta "mișcarea România renaște". Din păcate...încă de la începuturile ei, chiar dacă în discursurile vorbitorilor se regăsește și ceea ce ne dorim noi,va trebui sa se lupte cu cârcotașii și cu infiltratii (probabil) dacă va dori sa aibă viitor. Și e doar începutul....Păcat ca și din rândurile noastre,pensionarii de pe acest blog, le retezam aripile,neasteptand sa le vedem și rezultatele. Repet...păcat...se pare ca unora le e frica. Va dați seama cum se pune problema acolo, unde mafia are vechime și tactici avansate de distrugere. Poate ca ne meritam soarta pe undeva. Și ce simplu ar putea fi....doar o singura condiție ar trebui...SA FIM UNITI CU TOTII . PACAT ..DIN NOU...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

S-au risipit voturi de pomana pe Aur si SOS sa intre in PE, pentru ca absolut toți de acolo, inclusiv radicalii extremisti europeni fug de ei ca de dracul, i-au exclus total de la orice afiliere, i-au izolat, i-au blocat si le-au taiat macaroana microfonului, pentru ca lor le plac actiunile de contestari potrivnice, le plac actiunile de protest revendicative, insa exclud mahalagismele, tiganelile, bădărănismele cocalare si orice urma de manifestări rusofone si relatii cu fascismele Rusiei putiniste! Voturi risipite pe mahalagisti si pupatori de moaste kremliniste, care patru ani vor zace ca momaiele inutile in bancile PE, fara nici un drept de actiune, fara nici o noima si folos pentru tara si pentru natiune, caci acolo Peggy Groh Șoșoarca are ocazia sa stea si pe la beciuri domnesti, daca incearca sa cotcodaceasca bombardierisme mioritice in inima Europei!!...

Cătălin spunea...

CUM SA RENASTI CU UNUL CARE SE DUCE LA "VANTU" CU O ZI INAINTE DE CONFRUNTAREA FINALĂ, PRIMESTE "CADOURI" SI ARE RUDE URMARITE INYERNATIONAL? CUM SA RENASTI CU UNUL CARE ARE ACELEASI NARAVURI CA SI "CHIORUL" (BAUTURA SI FEMEI), CARE CONDUCE MASINA SUB INFLUENTA ALCOOLULUI,CARE MIMEAZA DRAGOSTEA FATA DE SEMENII LUI DAR CARE RASPUNDE DOAR LA COMENZILE STAPANILOR LUI?

magda spunea...

Catalin cu respect...Bautura si femei la Geoana? Eu stiam ca Biden e spaima lor...

avianyc spunea...

@ Claudiu Marin
Replica d-voastra suna cam de genul , dacă i-am sustinut pe romani în meciul cu ucrainienii as fi un putinist.
Eu considerat pe aici un cosmopolit ,fan convins al Occidentului de altădată civilizat și prosper și un critic feroce a unei Ro în care mizeria ,corupția și idiotenia mustea și mustește inca pe fiecare metru pătrat.
Ia vedeti d-voastra cum o dau la întors magii propagandei propovaduite de " Axa binelui" pe CNN ,BBC în privința acestui senil condus din umbra de clasa îmbogățită din afaceri prin tarile în care si-au extins influenta ,între care și Ucraina.
Când acest tip de clasa de bogătași nu au reușit sa-l convingă pe Kenedy sa meargă cu razboi contra cubanezilor lui Castro în scopul de a-si recupera imensele afaceri detinute în Cuba au pus de un asasinat .
Pe seninul asta care le satisface toate doleanțele în a-si mentine privilegiile și afacerile din Ucraina și nu numai îl vor menținut președinte și chiar împăiat.
Lupta pentru menținerea privilegilor este atât de puternica încât orice alte știri de presa ,tv în afara de a lor CNN, BBC nu mai are voie sa fie expusa în grilele tv.
Cu politica lor au reușit sa influenteze si sa scoată din grila televiziunilor europene toate posturile asiatice ,inclusiv Asian Word cu posturi locale în toată lumea ,le mai da de furca Tik tok .
Cu cât mai multe surse de informare ,cu atât mai cunoscator al acestui polinom politic ,cultural economic ,social,etc.
Spaima lor se pare ca este influenta din ce în ce mai resimțită a Chinei în economia mondiala și sufocarea celei europene precum și pierderea influentei în tarile coloniale și cele emergente care în fapt și detinatore ale resurselor necesare menținerii și dezvoltării economice a celor constituiți în " Axa Binelui".

Claudiu Marin spunea...

Nu ai nicio scuza pentru sustinerea asertiunii moscovite ca Occidentul a initiat agresiune Ucrainei de catre Rusia.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Catalin, fii barbat si nu-ti fa griji pentru un mafiot politic ratat, caci nu va fi votat pentru functia de inalt spanzurat in marele prepeleac! La confruntarile directe i se vor tapeta toate aceste defecte infecte, cum si ceilalti candidati vor fi tapetati, care cu plagiate, care cu diplome de absolvire falsificate sau studii neterminate, sa ai casoaie luate cu japca, sa urasti politia si armata, sa ai la butoane amanta si sa-ti abandonezi nevasta, caci la prezidentialele noastre ratate nu trebuie sa ai capacitate si un trecut de inalta calitate, ci sa fii un bun mafiot imoral si in toate catastrofal, caci țara are ugerul mare si are de unde sa te umple la buzunare idilic pentru a nu face nimic pentru marele public, care te-a votat la modul bou doar ca sa fii bibelou pe un soclu nou!...

Claudiu Marin spunea...

@avianyk
Sursele diverse de informare sunt benefice poentru cei care au discernamantul sa le trieze critic. SE vede ca d-ta esti lipsit de discernamantul de a sesiza diversiunea dintr-o anumita propaganda.
Putin stie ca SUA sau NATO nu vor ataca niciodata militar Rusia, dar mai stie ca ai sai cetateni pravoslavnici vor imita modelul occidental de viata libera, asa cum au facut-o ucrainienii.
Cat o sa mai suporte rusii izolarea de lumea libera, nu te intrebi? Nu ca lumea libera ar fi cu covrigi in coada, dar este in firea omului sa nu suporte restrictiile de comunicare si calatorie.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ileana Lințoiu Lenor are Congres cu broscoiul oracaitor si paraditor prin jamboanele PNRR, USR, in debutul caruia marele mutilat din fătăciune, Mucușor Plicușor Plictisitor, a tinut o diaree, pardon, dizertatie in care infiera ,,harta rosie'' in urma alegerilor si ca doar ei si toata haita dreptei unite pot salva natiunea si țara de la dezastru, cel in care au bagat ei Romanistanul de fapt, inclusiv in pandemie, in afara de cretinismele din PNRR! Azi ei decid si mutantul care va candida la prezisentiale, cine altul sa fie decat devoratoarea de curcubiacee de pus la murat, Ileana Bambina Blondina, carele si ea s-a batut cu caramida intre sfarcuri declarand ca USR este marea speranta de ruinare vechii Dacii si garantandu-ne falimentul total, asta intelegand eu dintr-o declaratie ero(t)ica de presa sorosista! Lichelele pandemiei si-ai saraciei se agata ca inecatul de ultimul pai sa-si revina, dupa batuta ca la fasole de la locale si europarlamentare, si nu-i exclus sa gaseasca fraieri sa-i voteze, chiar si dintre rezervistii cu mari probleme la scufiță, ca in trecut! Mare-i gradina, Doamne!

avianyc spunea...

@ Claudiu Marin
Dupa ce v-a scapat printre degete ultimul meu comentariu, spuneti ;
”Sursele diverse de informare sunt benefice poentru cei care au discernamantul sa le trieze critic. SE vede ca d-ta esti lipsit de discernamantul de a sesiza diversiunea dintr-o anumita propaganda.”
Va să zică propaganda pe care o agreati dvoastra ar fi benefica iar cealalta din alte surse ar fi toxică ? Pshihoafectiv asta nu poate fi decat o motivatie din partea celor care nu-și pot sustine cu argumente plauzile afirmatiile.
Cat despre a avea sau nu discernamant ramane de stabilit ,dar numai de catre organele de specialitate in drept de a decide daca exista sau nu suferinta de aceasta afectiune.
Nu port eu nici grija rusilor ,nici a ucrainienilor sau a altor vestici cu tarele lor in ale civilizatiei si educatiei.
Propaganda ca USA si Nato nu vor ataca Rusia este la fel de toxica precum propaganda ca Rusia va ataca tari nato din prima linie. Adica orice om cu discernamant realizeaza ca rusii nu-i pot birui pe ucrainienii sustinuti de tarile Nato si vor fi chiar nebuni sa-si puna in cap prin atac direct armatele Nato.
Sunt convins insa ca spatiul ,civilizatia occidentala traditionala va fi grav afectata si ditrusa de invazia acestor specimene pe care gusterii UE vor sa le adauge neaparat in portofoliul UE. Pe unde ajung vesticii in occident cu civilizatia si educatia lor s-a dus pe pluta civilizatia occidentala din vremea cand invazia in masa nu a existat.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Trei cele mai mari si de prestigiu ziare americane au cerut azi lui Joe Biden sa se retraga din cursa la prezidentiale din cauza starii de sanatate neuro psihice precare!

Raz0rblade spunea...

Domnilor, pacat ca nu intelegeti un lucru elementar. In politica nu ai ce cauta daca nu ai niste scheleti in dulap sau niste bube in cap mai mari. Nimeni nu isi asuma riscul sa mearga la alegeri cu un personaj carismatic, dragutz, aspectuos, dar care nu poate fi controlat. CONTROL este cuvantul primordial in politica. Pai daca ala se intoarce politic brusc la 180 de grade, schimba foaia si faulteaza mana care l-a uns in inalta pozitie, imediat incep sa clantzane scheletii din dulap, incep sa fojgaie dosarele ascunse prin sertare incuiate etc.
Hai sa ne uitam presedintii din ultimii 30 si ceva de ani, ce vedem??? un politruc sadea rosu, un profesoras fara cohones, un marinat chior, beat si turnator la Secu, un dulap nemtzesc de o nesimtire mai mare decat Oceanul planetar. Chiar asteptati vreun Fat Frumos sa devina lider???
Asta e definitia politicii occidentale, pe care si noi am promovat-o cu un succes zdrobitor pe plaiurile mioritice. Cine e in spate, cine e statul paralel??? Simplu, banul. Se stie ca 5% din populatia lumii concentreaza 90% din averea ei. Pai doar nu or sta aia 5% relaxati, sa vina altii sa creasca procentul de bogati. Si asa s-a nascut politica...
Sa nu ma intelegeti gresit, si la rusi e la fel, doar ca politica lor e asezonata cu caderi de la ferestre prin care sinucigasul nu avea cum sa treaca, atentate cu teroristi care pana ieri nu auzise nimeni de ei si otraviri cu solutii cat mai exotice pe tabelul lui Mendeleev. Macar acolo stie toata lumea cele doua forte din spatele politicii slave, asa numitii siloviki si civilikii - cu scuzele de rigoare, tastatura mea nu a invatat inca idiomurile slave. Iar Putin face un balet pe muchie de cutit intre ei, ca sa ramana la mijloc si sa nu favorizeze/defavorizeze vreo parte, sa nu dea peste cap balanta politica.

Iulian Mareș spunea...

Unor asa zisi Cosmopoliti...

„... critic feroce a unei Ro în care mizeria ,corupția și idiotenia mustea și mustește inca pe fiecare metru pătrat.”
Dar de ce nu critici aceleasi aspecte si de la cei adorati de tine in mod excesiv si gratuit! Vrei exemple de coruprie, mituiala, smenuiala sau idiotenie kiar la nivelul conducerilor, pe cm patrat, kiar?
Te-a prins tare mult flama propagandei moscovite daca ti-a ramas in cap ca Occidentul ar fi incitat la invadarea Ucrainei de catre Rusia.
Poti sa numesti o tara care a fost fortata sa intre in NATO? Noi am asteptat mai mult de 10 ani ca solicitarea noastra sa fie acceptata.
Noi nu ne-am ales cu o actiune speciala. Ne-am ales cu ditai razboiul la granita, agresiune disimulata de Putin in actiune speciala.

avianyc spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.