Un produs Blogger.

joi, iunie 27, 2024

Doua fire, doua paie, Luati Olanda la bataie!

37 comments

 Momentul in care tricolorii  s-au intors de la Frankfurt  la hotelul din Wurzburg




Imagini din Frankfurt pe Main



37 de comentarii:

maiag spunea...

O DAM PE FOTBAL,iuhuuuuu,nu ma pricep,e un subiect pt microbisti,sa vedem acum pareri.

xmax spunea...

....doua fire doua paie dă cu amendamentele la gunoaie!!!!!!!

Ce mai face dogaru si coarna??? Sunt bine???? Au tot ce le trebuie???? Poate vor o reorganizare!!!!!

maiag spunea...

hodorogu si plotoneru au bagat capu la fund,plotoneru cauta o lipeala la un partid sa l treaca pe lista la toamna,si hodorogu pune de un nou miting[daca mai gaseste fraeri] si e disperat ca nu mai primeste cotizatii,TUDOR,BALACEANU SI OLTENII joaca calusarul,tac kitic ,asteapta la pinda sa scoata capu,TUDOR m mam lamurit si de el,papagal de frunte,palavre fara ceva concret,asa ca,,,,sa vedem ce ne ofera viata ,sanatate si virtute....honoris cauza,dormiti linistit,,,,daogaru si ai lui lucreaza pt noi[platiti la timp cotizatiile]

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

O s-o ia la langa balanga, daca va juca cum a jucat cu Belgia, sau Slovacia, care cat e de ciufută trebuia măr bătută! Eu cred totusi, oameni buni, si in sfintele minuni! Hai, la, la, la, Romania, si bateti-o pe Holanda la manga si la ceanga parpales sa-i trimiteti la cules de bulbi de lalale, asa cum ii place mandrii mele, lele, si iar, lele!

Alexandru spunea...

Ca de obicei, românul se îmbată cu apă rece. Mari succesuri. Au bătut Ucraina (mare echipă) într-o zi proastă a ălora. Bun. Când au dat de Belgia, s-a văzut valoarea. Și un egal prietenesc cu Slovacia. Pentru cine mai știe ceva fotbal, penalty ul ăla nu a prea existat. Ne bat olandezii la scor și ne liniștim, eu sunt convins. În rest, să auzim de bine!

Viorel spunea...

Trecem de Olanda. După 90 min., prelungiri, lovituri de la 11 m, nu contează cum dar trecem de ei. Va fi un meci asemănător cu cel cu Ucraina. Aseară nu prea a fost un meci bun pentru noi. Cam șters. Principalul este rezultatul chiar dacă suntem criticați de unii și de alții pentru blat. De ce nu a bătut Ucraina pe Belgia ? Este și frustrant pentru o echipă cu 4p să plece acasă iar altele cu 3 să continue. Blat aș putea spune că a fost meciul Portugaliei cu Georgia. Dacă merge din nou Ciolacu pe stadion, batem la scor.

VALNIC74 spunea...

Hai România!trebuie să batem Olanda să dovedim că nu suntem o întâmplare în fotbalul european!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Viorel, ai zis-o la misto, sau pe bune? Nici Brazilia sau Argentina nu rezista in fata Olandei, cat despre noi sa ne rugam sa nu fie scorul peste 5-0!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Valnic 74, eu stiu toate meciurile Olandei, inca din anii '60, asa ca sunt inspaimantat de pe acum de ce scor ar putea fi in defavoarea noastra! Toti sunt acum niste Van Basten si Cruyff mai sprintenei si periculosi ai naibii!

Rezervistul spunea...

Ca să dovedești că ești cel puțin la niv generației de aur trebuie sa bați cam de 20-30 ori echipe mari continuu sau egaluri la greu precum am bătut Italia 1-0 pe 23 august.... Columbia.. la mondiale etc Cu o floare nu se face primăvară ...Cu Ucraina ne-am dat mari... la apă mică...

Viorel spunea...

Alexandru. În meciul dintre Ucraina și România nu vorbim de noroc ci de calitatea jocului din meciul respectiv. Nu uita că Ucraina este pe locul 24 iar România pe 47. Discutând despre meciul doi Belgia-România, pot spune că am avut un joc slab, numai că așa pare dacă faci o paralelă între locul 3 și locul 47 [cine este mai puternic, puricele sau elefantul ? Uite că este puricele (a nu se face comparație între echipe), pentru că i-a intrat în ureche elefantului, îi zgâria timpanul iar elefantul de stânjeneală și durere a alergat până ce a murit]. În acest meci am fost maziliți de arbitrul polonez (nu mă așteptam) care nu a dat un 11m la hențul în careu, care nu a văzut faultul asupra lui Niță și nici (așa mi s-a părut) plecarea din ofsaid a jucătorului Belgian. Apoi, Ucraina ne-a luat la mișto despre jocul cu Liechtenstein, belgienii la fel după meciul cu ei. Iar pe ucraineni, cine nu i-a lăsat să-i bată pe belgieni, belgieni care trebuiau să plece acasă pentru aroganța lor. Atât timp cât pleci de pe locul 4 și termini pe 1 înseamnă că totuși poți ceva. Dacă noi am fost slabi, citește scandalul din presa belgiană privind rezultatul dinte ei și Ucraina și poziția rușinoasă obținută în clasament. Cum nu a fost fault în careu ? Îi dai la gioale în la limita careului, jucătorul vrea să continuie faza (nu cum fac unii pe la noi care cad și se vaită de zici că i-a murit p..a), iar ăla îl pocnește din nou.

Viorel spunea...

Cornele. Vorbesc foarte serios. Se vor mira și olandezii și întrega Europă și nu numai de meciul pe care îl vom face. Va fi excepția de la regulă ca să mai înțeleagă și Alexandru câte ceva despre fotbal.

Viorel spunea...

Rezervistul. Vorbești așa în calitate de rezevă permanentă fără a avea jocuri în papuci. Se spune să nu trăiești din vremuri apuse. Dar aduți aminte cu ce șanse pleca echipa națională U21 / EURO 2019 cu Rădoi antrenor ? 4-1 cu Croația, 4-2 cu Anglia și 0-0 cu Franța terminând tot pe locul 1. Am pierdu cu 4-2 cu Germania, dar citește cronica meciului. Am condus cu 2-1 la pauză (afară erau 40 de grade), puteam face 3-1 dar nu a fost să fie și în final am pierdut. 60% din jucătorii de atunci sunt și acum.

luchy19 spunea...

https://www.g4media.ro/exclusiv-zeci-de-procurori-dna-platiti-deja-cu-salarii-de-peste-5-000-de-euro-lunar-au-dat-institutia-in-judecata-si-cer-salarii-ca-in-parchetul-european-pe-motiv-de-discriminare-ei-cer-si-dobanzi.html

Claudiu Marin spunea...

Pentru cei incrancenati si sceptici, care nu stiu nici sa se bucure de o calificare, le reamintesc ca in meciul cu Belgia, Mihaila, Alibec si Man au ratat singuri cu portarul.

Rezervistul spunea...

Claudiu.... Adică vrei să spui mai pe șleau că...au dat cu stângul în dreptul....

Rezervistul spunea...

Viorel.... Îți aduc aminte că +40 grade erau și pt Germania atunci...

avianyc spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
VALNIC74 spunea...

Trebie sa câștigăm cu Olanda!

Viorel spunea...

Rezervistul. Ai dreptate numai că noi eram băieți cu pielea fină, ei fiind mai rezistenți că au șoriciul mai gros.

VALNIC74 spunea...

România trebuie să dovedească în acest meci că este puternică și că este cu gândul la Românii de pretutindeni!

VALNIC74 spunea...

Oricum suntem buni și la ora asta,vom câștiga la 11m!

VALNIC74 spunea...

Iordănescu este bun!

Alexandru spunea...

@Viorel
Vorbim după meci, cel mai bine. Repet, unii se îmbată cu apă rece și văd performanță acolo unde ea nu există. Nu contează, se vor trezi marți.

Rezervistul spunea...

Viorel...Bravo...Total de acord cu d ta..Se poartă epilarea și la fotbaliști și
mai nou...la politiștii tineri (angajați din viața civilă apoi trimiși 3 luni la Câmpina)....pt picior frumos...A se revedea cazul in care băiatul în uniforma modificată ilegal ..de zici că avea ițari pe el... barba mare precum călugărul Sofronie de la mănăstirea Adâncata ...era la proceduri de epilare in timpul serviciului...Are dreptate vecinul meu...un milițian bătrân...care spune că Poliția de azi este o glumă față de Miliție....unde a lucrat el până la revoluție...

Viorel spunea...

Alexandru. Atunci explică-mi Victoria Slovaciei împotriva Belgiei. Șuturi: Belgia=16 / 5; Slovacia=10 / 4. Cornere=5 / 7 pentru Slovacia. Posesia nu o punem că nu are importanță. Slovacia – Ucraina: Șuturi: Slovacia=14 / 5; Ucraina=13 / 5. Cornere=4 / 4 pentru Slovacia. Posesie Slovacia= 56 / 44. Și noi am fost dominați de Ucraineni (28 / 72) și am bătut cu 3-0. În clasamentul mondial Slovacia a urcat de pe 48 pe 45; România a coborât de pe 46 pe 47; Belgia staționează pe 3 iar Ucraina a coborât 2 locuri de pe 22 pe 24. Cum Slovacia a putut bate Belgia fiind aproape de noi în clasament 45 / 47. Tot așa putem bate și noi Olanda aflată pe locul 7.

VALNIC74 spunea...

Toată lumea va fi marți în extaz!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

SA VEDETI CE MECIURILE DRACULUI LA ELECTORALE CU LEGEA CU CENTRALELE DE APARTAMENT, CA DACA ASTIA NU REPARA GRESEALA DE A VOTA TOTI O PORCARIE SA NE RUINEZE, ATUNCI ACTUALA GUVERNARE VA ZBURA DE NU SE VA VEDEA DIN PEISAJ, SI ASA AVAND GRESEALA URIASA CU LEGEA PENSIILOR CIVILE! MECIUL ASTA VA FI DE CATEVA MILIOANE DE ROMANI CU ZERO VOTURI PENTRU PSD-PNL!

Outlander spunea...

Belgienii nu au fost chiar inspirați că au făcut doar 0-0 cu Ucraina!
Dacă îi băteau jucau ei cu Olanda!
Și noi am fi jucat cu...Franța!
Cred că era mai ”fezabilă” varianta aceasta!
Nu aveam de ce să ne supărăm!

”Pun pariu că aveam vreo 2-3 care ratau așa oportunitate de a conduce Portugalia!”

Atacanții noștri mai trebuie să și livreze, în afară de fițele, tatuajele și jocul fără vână și determinare pe care îl afișează exact când îți este lumea mai dragă!

Dar în schimb au grijă să fie cu ”update”-urile la zi:

Ce au observat spaniolii de la AS la Valentin Mihăilă: ”Deosebit de înfiorător”
https://iamsport.ro/fotbal-international/euro-2024/ce-au-observat-spaniolii-de-la-as-la-valentin-mihaila-deosebit-de-infiorator-id17697.html


Fotbalistul român care i-a atras atenția unui fotograf de la Getty! Cadrele suprinse chiar pe gazon, imediat după Belgia - România 2-0
https://iamsport.ro/galerie/fotbalistul-roman-care-i-a-atras-atentia-unui-fotograf-de-la-getty-cadrele-suprinse-chiar-pe-gazon-imediat-dupa-belgia-romania-2-0-id17721-play52873.html


Răzvan Raț: ”Dennis Man are tatuajele lui, mai trebuie jocul. La vârsta lui, Mutu era la Inter”
https://www.youtube.com/watch?v=pm8uReQrz-A&ab_channel=ProSport

https://www.prosport.ro/fotbal-extern/stranieri/transformarea-spectaculoasa-a-lui-dennis-man-italenii-l-au-numit-bestia-cum-arata-acum-fotbalistul-parmei-fata-de-momentul-debutului-la-fcsb-galerie-foto-19492760

Să sperăm într-o minune!

Outlander spunea...

10 sportivi uriași care au refuzat să-și umple corpul de tatuaje.
Cristiano Ronaldo, cel mai cunoscut exemplu.
Și joacă la 40 de ani la cel mai înalt nivel!
https://www.digisport.ro/special/10-sportivi-uriasi-care-au-refuzat-sa-si-umple-corpul-de-tatuaje-cristiano-ronaldo-cel-mai-cunoscut-exemplu-1752225

De ce s-a decis Ronaldo să nu își facă niciodată tatuaje: motivul e impresionant.
https://www.gsp.ro/international/euro-2016/de-ce-s-a-decis-ronaldo-sa-nu-isi-faca-niciodata-tatuaje-motivul-e-impresionant-483120.html

akord 75 spunea...

Daca schimbati cuvantul "militie/politie" cu cuvantul "armata" ,restul poate ramane exact la fel.Poate chiar mai rau in cazul armatei.
Slava MaCiuca grosteiul de Plenita("demn continuator" al altor zeci de politruci inutili prin armata)


".Are dreptate vecinul meu...un milițian bătrân...care spune că Poliția de azi este o glumă față de Miliție....unde a lucrat el până la revoluție..."

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Outlander, cu Belgia jucand am fost batuti de o echipa full de negrii, cu Olanda la fel va fi in privinta acestora, Franta iar fiind total acoperita de negrii, care nicidecum nu sunt mititei si prosti, ba chiar foarte masivi si inteligenti, tehnici si rapizi ca panterele negre! Bălaii nostrii frăgezei, pofticiosi de fomele si beutura, pana cad lati, ce sa le faca astora ca sa-i opreasca la masivitatea lor berbantă si debordantă? Chiar daca nu erau negrii si erau doar blonzii de ei, ca pe timpul lui Johan Cruiff sau Van Basten, dar nordicii sunt in general inalti si solizi si total nemilosi la contactele fizice, si nu le este mila sa bage in poarta tot ce prind liber la șutat! E o diferenta fizica si tehnica care conteaza extraordinar de mult! Anglo-saxonii si vikingii sunt reci si fara mila, pe cand neamul latin e gingas si frăgezel, empatic si iertator nu prea au snagă in fata acestor animale de pradă! Vom trai si vom vedea, desi imi doresc un meci cu avantaj pentru noi. Consultati toate rezultatele istorice dintre noi si ei si vi se vor risipi entuziasmele cu speranta de a-i bate, chiar daca toti ne dorim victoria cu orice pret!

GG spunea...

Gigi
Exact asta au vrut politrucii sa ne dea la pensie după 15.09.2017,împreună cu prea slăviții gulerati,"două fire du două paie".
Iventând un nou calcul,folosind în loc de calculator,
ABACUL de pe timpul lui Burebista.Vom vedea,zice orbul,ce va fi,dacă va fi! Bine ar fi să fie bine spre liniștea noastră!

Viorel spunea...

Outlander. Fiecare cu păsăricile lui. Cât despre Alibec pentru mine nu este jucător de fotbal. Un leneș și un pleșcar cum am avut și cu zeci de ani în urmă jucători care așteptau doar centrările în careu ale lui Dinu sau Lucescu pentru a da gol. Ăsta nici atât nu face. Când trebuie să fie în careu el este la mijlocul terenului. Despre Mutu, nici atât. A fost bun dar din prostia lui (prostie asumată și nu greșeală) și-a ratat cariera. Mă enervează și zâmbetul lui parșiv, de șmecher (șmecher d….t). Eu în locul lui Abramovici îi ceream toți banii înapoi cu dobânda la zi.
Legat de tatuaje. Acum 35 de ani când eram în Galați, un șmecher și-a făcut tatuaje sub brat. Ce credeți că exprimau ? Sub brațul drept două c..ie și un dărăb de p..ă iar sub cel stâng o ditamai p…a. Apoi a lăsat să-i crească părul, la tuns și a lăsat doar câte o șuviță de dizain. Mergea în tranvai îmbrăcat în maiou (era făcut tipul) și se ținea cu ambele brațe, stânga – dreapta de bare. Totul se vedea perfect. Oamenii beleau ochii la tatuaje, femeile întorceau capetele într-o parte și bodogăneau certând copiii să facă la fel. Ar fi vrut să-l certe dar era solid și le era frică.

Viorel spunea...

O presă de rahat ca și multe altele din România. https://r3media.ro/sute-de-milioane-de-euro-si-un-patriot-degeaba-presa-din-ucraina-s-a-dezlantuit-la-adresa-romaniei-dupa-eliminarea-de-la-euro-2024/

GG spunea...

Am urmărit toate campionatele mondiale și europene din momentul ce am realizat ca îmi place acest sport extraordinar!
Ce am constatat eu personal este că,echipele care au mers prost în grupe,ajung în fazele superioare ale competiției,chiar sa o câștige.Acest Campionat European,până acuma,este unul atipic.Pentru cunoscători analizați meciurile din grupe și îmi veți da dreptate.
Și mai este un detaliu demn de luat în seamă! Echipele puternice din vest,jucătorii care joacă aici și au venit la echipele naționale ale țărilor lor,sunt cam obosiți datorită multor partide jucate cu echipele de club.În schimb jucătorii noștri veniți din vest nu prea joaca la echipele lor,având statut de rezervă,chiar neutilizabilă.Asta ar fi un Atu sa ajungă cât mai departe,în fazele superioare.Hai România!

GG spunea...

Gigi
@Viorel Tatuajele îl reprezentau,omul era frustrat,probabil! Am spus,îl reprezentau,asa era el,ca o sulă!🤣